VALBORG!!!!

hallåj!
lördag 30/4 = valborg! som tur är så har vi fått finfint väder, doc hörde jag på radion att det skulle bli regn mot kvällen.. men kan ju alltid hoppas på att det solen håller i sej ikväll också. skulle ju vara riktigt bra :-)
hela dagen/kvällen ska jag umgås med fina och underbara människor, tror det blir en kalasbra valborg!
nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa lite, prata lite med lovisa och sen får vi se vad som händer.
hoppas ni får en bra dag/kväll, ta´t lugnt ;-)
förra valborg:





/michaela

SOLIG FREDAG

häjhäj!
hur mås det? kalasbra hoppas jag!
just nu skulle jag egentligen sitta i en bil med glada brottare påväg ner till göteborg men icke sa doktorn..
istället sitter jag här hemma och ska snart städa rummet, inte det roligaste direkt.
när jag städat får vi se vad som hittas på, ska iaf höra av mej till isac får se vad han gör och om jag tar moppen upp till honom. får helt enkelt vänta och se vad som händer, dax att sätta fart med städningen så jag har det avklarat.
har ni nå skojsiga planer inför valborg? :D
/michaela

27/4 ONSDAG

hej och förlåt mina läsare!
vet inte vilka/hur många det är som läser min blogg men iallafall jag ber om ursäkt för dålig uppdatering men det blir lätt så när det är lov. och allra hellst nu när det är fint väder så vill man ännu mindre sitta inne framför datorn.
jag har haft några fina dagar med min pojkvän och mina vänner. lite grillning,fest, sol, långa promenader, pratstunder,glass och en hel del annat. och idag är det bara onsdag,vilket innebär att bara halva lovet har gått och halva är kvar. det är ju så otroligt skönt! visst? kan tala om att jag är tillbaka hos mamma igen efter en vecka hos papii!
dagens planer: kupolen, sola, springa?, ta mej en tur på moppen för den är äntligen lagad, umgås med pojken min hela kvällen.
måste pysa nu, ha det kalasbra så hörs vi! :-)
/michaela

TÄNKTE BARA SÄGA ATT ...

tänkte bara säga att jag lever och att jag njuter av påsklov!
kilar ut i solen igen, haiiidooo

SICKET BALLT SILIKONSKYDD JAG SKA KLICKA HEM!


TISDAG 19/4

hejhej!
solen skiner och det är ganska varmt ute, helt okej bra dag faktiskt!
gick till skolan idag trotts att jag hade ont, men ville träffa tjejerna så jag pallrade mej minsann upp.
tog sällskap med angelica över till borlänge och sen tog jag tåget hem,hon skulle till kupolen och jag hade ingen ork att gå runt i affärer.men hon hade sällskap så hon blidde iallfall inte ensam! :)
när jag kom hem hade mamma gjort iordning min favoritmat - äggnudlar,cocosmjölk och kycklingbitar!
så otroligt himla gott, ni borde verkligen prova!
om en stund ska jag slita upp matteböckerna och plugga inför provet som är imorgon..
skriver kanske ett inlägg senare ikväll eller så blir det imorgon, det visar sej!
ta hand om er, och ta verkligen hand om dom som ni tycker om och älskar,det är så himla viktigt <3
/michaela

ALLT ANNAT ÄN EN BRA START PÅ VECKAN

vilken jävla dag,dagen är inte slut än men hitills har den varit allt annat än bra!
som jag berättade i mitt inlägg igårkväll så mådde jag ju direkt inte bra, och ännu värre blev det under natten.
kunde inte sova så fick inte mycket sömn, var upp några gånger och värme vetekudden. imorse när jag vaknade var det inte ett dugg bättre, men tänkte att jag inte har tid att missa mer i skolan så jag gjorde iordning mej och så. men innan mamma skulle skjutsa mej till bussen så höll jag på att spy för att jag hade så ont,så fick inte gå till skolan utan mamma ringde sjukvårdsupplysningen och dom sa att vi skulle åka till akuten direkt!
fick ta blodprover,urinprov,febern osv.. slutade med att dom kom fram till att jag har njurbäcken inflamation som tydligen är ganska farligt och att jag ska äta antibiotika i 10 dagar. får inte träna förens mitten av nästa vecka vilket antagligen innebär att jag inte kommer få tävla i göteborg nästa helg, kuuuuul! med det får väll bli som det blir,just nu vill jag bara bli frisk.
/michaela

HELA 21 GRADER VARMT IDAG,INTE ILLA

det blev en ganska okej söndag iallafall, inte riktigt så tråkig som jag trodde att den skulle bli.
följde med jeka och mamma till kupolen under två timmar medans roger körde hästen, lyckades få med mej ett par solbrillor och ansiktsmask. ni kanske minns bilden jag lade upp på ett par solbrillor för ett tag sedan? det var iallafall dom jag köpte :] var hemma vid 17 tiden, blev grillat till middag. hur gott som hellst kan jag lova, riktigt gott! så nu är första grillningen för i år avklarad. I övrigt har jag så jävla ont i ryggen,kan inte ens andas med magen för det hugger till i ryggen.. så jag har precis lagt mej i sängen efter en varm dusch med hårinpackning och ansiktsmask, har även värmt vetekudden som värmer mej på ryggen. skapligt skönt!
får se om jag orkar ta mej upp ur sängen och kika big brother, det visar sej.
hur har eran helg varit? det har ju varit kanonbra väder!


/michaela

SOME NEW


KAN INTE SOVA MER

godmorgon!
kan inte sova mer pga en jävla hosta och att jag vaknade och var irriterad,tänker inte säga varför.
förstår bara inte varför man inte gör något som man sagt att man ska göra,utan skiter i det istället?
aja, jag har uppdaterat lite dåligt hela helgen så tänkte jag kunde skriva lite nu.
i fredags efter skolan så följde jag med angelica hem, vi gick ner på stan en stund och åt på sibylla. bestämde oss för att dra till johan där det var lite folk, så vi gick först hem och gjorde iordning oss och sen drog vi!
vi drog hem till angelica igen efter någon timme, lyckad kväll :-)
lördag: vet inte riktigt vilken tid vi vaknade, men iaf så tog vi det mest bara lugnt. skulle ha åkt till kupolen men det blidde inte så. tog tåget så att jag var hemma vid halv 3! både jag,jeka och bella var utråkade så försökte hitta på något. allt från springtur till sminkningar. slutade med att jeka gjorde en liten sminkning på mej, satt oss och kollade på tv och bara sega. när mamma kom hem åkte vi och handlade så vi kunde göra iordning någon mat. det fick bli grillad choritzo (stavning?), chillade framför tvn tills jag somnade och tyckte då att det kanske var dax att gå till sängen.
söndag: som sagt så vaknade jag för en stund sen och klockan är inte ens 9.. hatar när man vaknar och inte kan somna om igen. menmen,idag vet jag inte vad jag ska hitta på faktiskt. om det inte blåser så mycket så kanske jag sätter mej ute och solar, kanske tar en springis också! det visar sej vad som händer :)
nej nu är jag hungrig så ska gå ner och göra frukost!
hoppas ni får en bra dag
/michaela

~~

i'm so sick of love song, so tired of tears

NU ÄR DET HELG IGEN!

godmorgon :-)
äntligen fredag och helg igen,hur skönt är inte det egentligen? hur skönt som hellst om ni frågar mej, men det tror jag faktiskt att ni också tycker! (: för tillfället sitter jag i en utav datasalarna och väntar på pinglorna och att lektion ska börja. administration -> information&layout -> engelska -> praktisk marknadsföring. Hoppas på att dagen går fort och efter skolan följer jag med angelica hem osv. jag hoppas på att det blir en bra dag, det känns som det!

/michaela


TORSDAG 14/4-11


HUNGRIG !

godmorgon, eller kanske är lite sent att säga det nu? aja skitsamma!
just nu sitter jag i skolan på lektion, gör något arbete med natalie som ska lämnas in snart så jag ska bara skriva lite kort om dagen.
har snart lunch och efter det är det bara e-handel och matte kvar, har doc ingen aning om vad jag ska hitta på  idag.. sugen på att sola men vi får se,ska iallafall ut och springa.
justja, blekte bellas hår igår och det blev precis så som vi visste att det skulle bli - gult & orange! hahah jävla kyckling ;-]
jaja jag måste avsluta nu, hörs säkert ikväll eller nå.
har ni nå planer inför helgen?

/michaela

FÖRELÄSNING PÅ HAGA HELA DAGEN

hejhej!
hur är det med er? hoppas på det bästa!
hela dagen har jag varit på hagagymnasiet på olika föreläsningar, helt okej fast jobbigt att sitta still så himla mycket..
vi fick ingen lunch där så jag och flickorna gick till coco thai och åt, vi som gillar mat ohja.
tog bussen hem vid 14 tiden så bella mötte upp mej vid centrumrondellen,mamma hämtade oss så åkte vi vidare och hämtade jeka som är här på besök under ett par dagar/1-2 veckor.
om ett tag ska jag väll byta om till träningskläder och bege mej mot träningen, har egentligen inte lust alls till det men jag måste..
/michaela
I think about it every night and day

WRITTEN IN THE STARS

klockan är redan halv sju och nu har jag ganska så precis komit hem från skolan och en sväng på max med mina kära vänner! fick min dagliga motion när jag gick hem från bussen, eftersom mamma var påväg hem från arlanda,roger hos hästen och pappa skulle inte till stan. men det gjorde inte så jättemycket eftersom det är så fint väder, och det är inte direkt kallt ute! visst är det skönt att det är vår på riktigt nu? det tycker iallfall jag.
ikväll blir det bara att ta det lugnt, funderar på att kika lite på turism läxan och så. kanske slår en pling till storasyster borta i stockholm och hör hur det är med henne osv!
ni får ha det så bra,
/michaela

MILKSHAKE PÅ MAX MED FLICKORNA!!!

har precis slutat skolan för idag, sitter i datasalen med celina och angelica i väntan på att nattis ska skriva klart ett prov och efter det drar vi till max och dricker/äter milkshake!
hörs antagligen ikväll om jag orkar, lite mycket just nu som ni antagligen förstått..

/michaela


I DON'T WANT TO HURT YOU!

lugn musik spelas ur mina högtalare och ögonen är fyllda med tårar.
jag kämpar för att hålla dom inne.
varför ska det behöva bli såhär?
jag vet att allting är mitt fel, det behöver vi inte ens tveka på för det vet vi så tydligt båda två.
det vet vi så tydligt båda två.
varför ska det ens behöva kännas såhär?
förstår inte.
det är orättvist,så orättvist.
jag trodde det var bra nu,det trodde vi nog båda.
vad nu? vad kommer här näst? vart hamnar vi?
tusen frågor men inget svar.
du vet att jag aldrig någonsin skulle vilja göra dej illa,aldrig någonsin!

NYY VECKA

godmorgon alla glada,sura,ledsna,pigga, osv :-)
sitter i skolan för tillfället och bara tar det lugnt innan det är dax att röra sej mot dagens och veckans första lektion,vilket är bild.. hoppas på att dagen går fort, är skapligt trött men det får mina tjejor ändra på!

dagen: bild -> svenska -> information&layout -> turism -> hem -> träning -> big brother -> sova!
hoppas ni får en bra dag,trotts att det inte är så fint väder.
hörs senare :-)

/michaela

TÄNKTE BARA SÄGA ATT....

tänkte bara säga att jag är hemma nu, sitter och kikar bb sen ska jag sova!
godnatt

I'M ALIVE

detta får bli ett snabbt inlägg medans isac står i duschen!
igår kom jag hit till karlstad, doc 1 timme försenad pga bussen "tappade" växlarna i hällefors.
så ja vi kom inte direkt långt, men efter ett tag kom det en ersättningsbuss så var framme runt 18.

idag: har precis kommit hem från lite shopping i mitticity, fick med mej en hel del :-)
om en liten stund ska vi äta mat och efter det kilar vi iväg till mai & magnus en sväng, ikväll blir det goodis i mängder!
vi hörs nog inte mer under tiden jag är här, kommer hem runt halv 9 imorgon så ska försöka slänga in ett inlägg.
hoppas ni har en kalasbra helg i det fina vädret, för visst har ni väll fint väder i dalarna också?!

/michaela

PÅ RESANDE FOT

hej på er!
gårdagen blev finfin,orkar inte skriva mer än så,haha :-)
idag vaknade jag och gick upp runt 8, åt frukost och ringde swebus för att boka en biljett. jag åker nämligen ner till karlstad under helgen, är tillbaka på söndag igen! har nydligen komit hem från lunch på stan med mamma&roger, och även en vända inne på expert. skulle försöka få hjälp med att ta bort ALLA sms på min mobil eftersom den inte klarar av att göra det själv utan att den laggar ihop totalt.men dom kunde inte göra någonting utan bad mej radera ett sms i taget, har liksom 3000 sms... kuuul! bra service där.
nu sitter jag hemma och väntar på pappa som ska skjutsa mej till borlänge, blir en liten pratstund också vilket kan vara behövligt med far min! träffar honom ju inte speciellt mycket...
måste packa ihop datorn och fixa det sista för pappa kommer om 10 minuter!
hoppas ni får en kalasbra helg med massor av roligheter :-)
/michaela

ÅRETS BIKINI SOM SKA BLI MIN


 
                             


TIO TUSEN METER UPP I LUFTEN SER JAG ALLT SÅ KLART

hejhej!
idag har jag faktiskt vart i skolan, helt okej dag. doc har vi bytt tillbaka schema så att nu är onsdagar jobbigaste dagen igen, börjar 10.30 och slutar 16.00! menmen, det är trotts allt bara några veckor kvar till sommarlov så jag avlider nog inte :-)
idag hade jag tänkt att jag faktiskt skulle ut och springa när det är så fint väder, tror jag ska göra det istället för brottarträningen ikväll. hade vart jävligt skönt att lägga sej några minuter i solariet också,vi får se hur det blir!
i övrigt så gick matteprovet åt helvete, hatar geometri!
nu ska jag kila ner och mätta min tomma mage, haha
/michaela

LITE SMÅTT OCH GOTT SISÅDÄR !


SJUK

hallåj!
hur mår ni? hoppas det är bra med er, själv ligger jag i sängen med en hemsk värk i magen.. börjar bli trött på detta nu! får se om det blir en sväng till sjukhuset när mamma slutar jobbet.. hoppas inte.
ska snart pallvra mej upp ur sängen och räkna lite matte, har prov imorgon och jag är inte redo för det,verkligen inte. jaja jag ska väll ta tag i detta, hoppas ni får en kalasbra dag :-)
/michaela

BILDER FRÅN HELGENS ENA MATCH

jag i blått om ni inte ser det :-)

DÄR ÄR DU, HÄR ÄR JAG

heeeeeeeeeeej!!
förlåt förlåt för dålig uppdatering, men jag har varit upptagen.men nu ska det bli bättring igen :-)
i torsdags efter skolan så mötte jag upp isac vid resecentrum i borlänge, åkte hem till honom och pratade massormassor. tog det lugnt hela kvällen.
fredag: packade iordning allt inför helgens tävling, åkte till vasahallen och bastade medans isac gymmade.
vid halv fyra mötte vi gurra så gick vi till tågstationen och mötte pascha, box på den!
lite senare strax efter fyra så följde isac med mej ner till klubben för att säga hejdå innan jag åkte vidare till mora på match! runt 18-19 var vi framme i mora,efter invägningen så gick vi till stugorna och började med tacos. hade en jättetrevlig kväll,tror linnea och jag somnade vid tolv-ett ?
lördag: tävlingen började inte förens 11 så blev litelite sovmorgon. fick reda på att jag var tvungen att gå upp i 65kg bara för att det var en tjej som var ensam i den viktklassen så då fick jag och en till tjej flytta upp i 65kg.. och eftersom jag väger 57 så var ena tjejen ganska så mycket större än mej - 8kg! på lördagen hade jag bara en match och då mötte jag den stora, vann första perioden med 7-1 teknisk överlägsenhet och i andra perioden hade jag ingen ork kvar så då fick hon mej på fall. men riktigt nöjd med den matchen iallafall. det gick bra för dom andra i klubben också,linnea vann två matcher och anton förlorade ena och vann den andra. efter matcherna gick vi tillbaka till våra stugor och gjorde iordning middag, blev fläskfilé och potatisgratäng.På kvällen gick vi till bowlinghallen som fanns på campingen, var typ discobowling vilket var skitkul!
söndag: gick upp strax före 8, packade ihop allting och städade ihop lite. åt frukost och gick till hallen för lite mer matcher, jag hade en match som jag doc förlorade men det var även en bra match! linnea vann en match och gick till final, finalen vann hon. anton förlorade sin match. var med på prisutdelningen sen åkte vi hem mot hedemora. med oss hem hade vi alltså ett guld av linnea och två brons av mej & anton :-]
tror alla var nöjda med helgens tävling!
vet inte riktigt när vi kom hem, runt 17 tiden kanske? isac mötte upp mej vid klubben så hämtade mamma oss. åkte hem till mej ett tag och senare på kvällen hämtade rebecca oss så åkte vi hem till henne och kollade film med hon,alex och robin. gick hem till isac och tog oss en dusch innan vi kröp ner i sängen.
måndag: isac åkte hem idaag, inte kul. men det är som det är, får se när vi ses igen. kanske åker dit i helgen, får se vad pappa säger. träning ikväll, får se om jag ska träna eller inte. skadade axeln i helgen så vi får se hur det blir men jag ska iallafall dit och få masage.ska byta om för ska åka på kalas en snabbis innan träningen, vi hörs senare!
/michaela

RSS 2.0