VALBORG!

heeeejjj!
sitter hemma hos isac helt lonely, bella kommer snart så ska skjutsa hem henne.sen fixa iordning mej,försöka få tag på isac,smsa rebecka, sen åka till stan :-D
kvällen blev inte som planerad,skulle ha sovit hos rebecka eller isac men fick man det?nej.. men det fixar sej!
bella kommer väll snart så ska ta och avsluta, ni får ha en sjujävla trevlig och bra valborg!
puss/michaela

S O M E T H I N G

tjabba!
skoldagen rullade på i en väldans fart,hade ingen NO på morgonen så hade kunna haft sovmorgon till halv 11 då vi skulle kolla på dans.storasyster hade gjort ett solo,tyckte det var jättefint och modigt gjort!aldrig att jag hade vågat,fegis jag är.
inte hade vi någon matte heller,så idag har jag haft totalt två lektioner.och imorgon börjar vi 10 och slutar 12,oxå helt onödig dag.menmen,man ska inte klaga : )
nu ska jag gå och prata med roger sen begär jag mej till isac,kanske sover där.
puss/michaela


VARENDA SEKUND,VILL JAG DELA MED DEJ.


JAG BER OM URSÄKT,

OOPPPPS!
förlåt för jättedålig uppdatering men som sagt så var jag ju hos pappa i helgen och ingen tillgång till dator,sen i söndags fick jag en släng av magsjuka så hade ingen ork till att blogga söndag,måndag,tisdag. men nu tänkte jag väll att det var dax att skriva några rader.har inget speciellt att berätta men ni kan få min helg lite kortfattad,
fredag:blev en lugn hemmakväll framför tvn med familjen.

lördag: vaknade runt halv 10 av att felicia kom in på rummet och väckte mej och sa att vi skulle på marknad,så det var bara att gå upp och fixa iordning sej lite fort.köpte mej ett armband och en ring,och såklart lite marknadschips.när vi kom hem plockade vi fram grillen och åt,även denna kväll hamnade jag framför tvn.

söndag:hade satt klockan på ringning för jag och sara skulle upp till kupolen och shoppa lite.
en tröja/kofta,leggings,vitt baslinne och ett par skor var vad som fick följa med hem till mej.efter ett tag åkte vi hem,åt med familjen och hoppade lite studsmatta med småsyskonen innan det var dax att packa ihop sakerna och åka till mamma. runt 6 tiden åkte jag hem till älskling,hade inte träffat han någonting under helgen så det var underbart att få se honom.vart tyvärr tvungen att åka hem vid 9,efter att ha kräkts två gånger tyckte jag att det kanske var bäst att åka hem. gick till sängen och soov.......

ah sådär någonting har min helg sett ut,måndagen tillbringade jag i soffan framför tvn.
gick till skolan på tisdagen och idag oxå, hade bad och jag var faktiskt med,duktigt av mej.
hämtade moppen hos isac efter skolan sen åkte jag hem,bara tagit det lugnt sen dess.
ska snart gå och sova,ska hoppa in i en dusch först.
/michaela


FREDAG.

sa ju till er igår att jag kanske skulle skriva ett inlägg efter skolan innan jag åker ut till pappa,så jag gör det nu.
inte för att jag har någonting att berätta men ah skolan rullade på,efter skolan gick jag hem till isac för att vara med han en liten stund och säga hejdå.han åker till stockholm om ca 1timme.
jag ska ta och plocka ihop mina grejer som jag ska ha med ut till pappa,vidare till statoil för att tanka moppen,sen hem.
puss/michaela

RUBRIKEN HOPPAR VI ÖVER'

np i matte idag gick bra,eller vi hade en tant som trodde att vi hade läs och skriv svårigheter så hon satt och läste varje fråga innan vi fick börja,konstig människa! på idrotten hade vi handboll,fan det var ju ganska roligt även om jag från början tyckte att det skulle bli hur trååååååkigt som hellst.
gick med isac hem efter skolan,vi åker till pappa och sover där idag.har inte träffat han på 1månad, och han har varit så snäll och gjort pannkaka bara för att jag ska komma ((:
klockan just nu är 19:04 och isac är ute med gurra&andreas,han kommer nog snart tillbaka för pappa kommer halv.
och som ni vet så har vi ingen dator ute där så jag kommer inte kunna blogga i helgen,kommer förmodligen inte att ha någonting att blogga om eftersom isac åker till stockholm, lika så rebecka&lovisa :(( låter som om att jag kommer få en jätterolig helg,visst?
nej men jag ska nog fråga låtsas mamma om hon och jag kan åka till kupolen.jag tycker det är så trevligt att göra det tillsammans med henne,sådeså.
nu har jag nog ingenting mer att berätta för er,om jag har tid så kanske jag smiter in hos isac efter skolan och skriver ett inlägg på hans dator.men bara kanske,jag lovar ingenting.
puss/michaela


I'M TOTALY IN LOVE!

har ingenting att kommentera om dagen,den har rullat på.
ska snart gå och lägga mej bredvid världens bästa pojk,
fan vad jag har saknat att få sova bredvid honom.
godnatt,
/michaela

AND THEN?

vaknade av att väckarklockan ringde,fyfan.hade verkligen ingen lust eller ork att gå till skolan,just nu tar det bara emot att gå dit!men har man något val?nej.
efter skolan gick jag tillsammans med isac hem till honom,pratade lite sen var det dax för mej att ta mopeden och fara hem..
var jag som fick göra maten,potatisklyftor&kassler.misslyckades ganska bra med potatisen kan jag då säga!
något mer har inte hänt idag,har sovmorgon till 10 över 10 imorgon vilket är niiiice.

dagens STORA minus är att jag skulle ha följt med rebecka,lovisa,isac och andreas till stockholm på fredag men nu blir det inte så pågrund av omständigheter.
förlåt men jag har ingen lust att blogga mer nu,mitt humör går upp och ner hela tiden.ena sekunden gråter jag, andra skrattar jag,eller som vanligt.
vi hörs,i promise.

NY HEADER!

vad tycks?:) när jag har mer tid ska jag fixa ny design oxå,men det hinns inte med nu.

från att vara på bra humör till dåligt humör ändrades på 3 sekunder.
vafan ska det bli såhär för?
pågrund av att en person öppnar käften och börjar snacka skit så förstör det en massa annat oxå,
det skapar bara andra problem som den inte räknat med.


ALFONS OCH JAG BJUSSAR PÅ BILDERNA;





HERREGUD.

vart inte så lång skoldag för min del idag,gick hem vid 10.eller gick till isac för att hämta moppen,pratade lite med han sen åkte jag.
gick ut i huset och där såg det förjävligt ut,plockade ihop allting och dammsugade.slängde mej i sängen och vilade ett bra tag.följde med mamma och handlade och om ett tag ska jag hämta bellis i stallet sen blir det duschen och tv för min del.
det är ett tag kvar tills jag ska hämta bellis så funderar på att ta mej tid för att fixa en ny header, har tröttnat på min och när man ser att andra gjort nytt på sin blogg så blir jag så sugen! kika in på min systers blogg,skitsnygg om ni frågar mej; http://jeekis.blogg.se/
nej nu ska jag kolla om jag kan hitta något som inspirerar mej till en ny header,
tjingeliiing/michaela


GRATTIS MORFAR

nu har du vart borta i 8år och idag skulle du ha fyllt 60år om du vart i livet.
grattis morfar <3


SÖÖNDAG

trevlig kväll igår!kvällen bjöd på mycket skratt,film och en hel del pratandes! vid 11 åkte dom hem.
idag har vi inte gjort direkt mycket,legat i sängen och kikat film.åt mat och kikade sen på solstorm,fick trycka på paus för det var dax att åka hem till isac och hämta pengar å kläder.passar på att blogga nu när jag är här,för ikväll vet jag inte om jag har någon ork.blir nog en tidig kväll,ont i hela kroppen.
menmen,tack för mej!
puss/michaela

REBECKA&LOVISA(L)

kvällen igår var grym, började med att lovisa och rebecka kom och hämtade mej med mopederna så brummade vi ut till andreas, där även isac,gurra,pelle och erik var.tillbringade kvällen där med mina flickor och grabbarna,mycket roligt!
vaknade imorse av att lovisababe ringde,somnade om direkt och vaknade igen vid 11. rebecka,lovisa och andreas kom till isac vid halv 12. lovisa och rebecka åkte efter en liten stund för dom skulle fixa med något så då gick vi andra ut.blev att sitta hemma hos linus och chilla sen vandrade vi vidare till kebab house och sen hem.
isac och jag åkte och hälsade på mamma vid hennes jobb,vidare hem till duschen och nu är vi hos isac igen.
ikväll är det mitt place som gäller, flickorna och pojkarna kommer !!
nu orkar jag inte blogga mer just nu,kanske blir ett inlägg senare.
puss/michaela



STAMP ON THE GROUND! HAH

tjeeennaree!
allting är på topp,mitt humör oxå för den delen faktiskt! haha
nationella i matte idag gick bra tror jag,kändes väll helt okej iallafall. skoldagen rullade på i en härlig fart!
sitter hemma och ur högtalarna bräker stamp on the ground,haha.men är man riktigt glad så ska man lyssna på den,tycker iaf jag sådeså.ska snart gå och byta om för att sedan åka hem till isac,blir att träffa mina underbara vänner rebecka och lovisa ikväll oxå,h ä r l i g t.
 jag tror faktiskt att det är dax att avsluta dehär inlägget nu,blir nog inge mer bloggning för min del idag men man vet aldrig!
pusspusspuss/glad tjej ;-D


HAPPYFACE!

tjabba!
som ni förmodligen märkt så har jag inte bloggat på någon dag, pga. att det inte hänt något speciellt.det har bara rullat på som vanligt.har egentligen inget kul att informera er om nu heller men ett inlägg lär jag väll få till.
hade sovmorgon till halv 11 idag,skönt.började skoldagen med nå musikgrejs i aulan,haha fan vad jag,molly och becka garva.efter det hade vi engelska,slapp lektion.kollade på forrest gump! hade ingen matte så slapp den och sen var det bara idrotten kvar.så totalt 2lektioner på hela dagen,inte illa!
nu sitter jag hemma hos isac,vi ska snart åka hem.hoppas på att det är pannkaka hemma,om det inte är det så har jag inte ätit pannkaka på 3veckor och det är väldigt illa. blir att åka och hämta bella hos hennes kompis oxå och sen vidare till stallet,booring.
förästen jag måste ju berätta,jag kom in på alla mina gymnasieval!!!!!
jag sökte;
*handels-haraldsbo
*handels-hedemora
*mode/design-avesta
*barn/fritid-hedemora
*samhäll-hedemora
woohoo! men har inte riktigt bestämt vad jag ska gå än,men det blir nog handel någonstans!
måste kila iväg nu,
puss/michaela

NU ÄR DET VÅR,PÅ RIKTIGT!

heeeejjjJ!!!
så var första skoldagen avklarad efter lovet,woohou! men man har verkligen ingen lust att sitta inne i skolan när det är så fiiint väder ute..
efter skolan gick jag och isac och åt glass,mysigt.lunkade vidare hem till honom och gjorde ingenting,lyssnade på lite musik och tog det lugnt bara. åkte hem efter ett tag och började lägga in bilder på datorn som jag inte gjort på väldigt länge så det blev en hel del bilder. när klockan närmade sej 7 åkte jag och hämtade min kära lillasyster i stallet, och nu om 10min ska jag åka och hämta min kära storasyster.hm man kan ju undra om jag har blivit något taxibud?eller vad det nu heter.kanske ska börja ta betalt,haha.
jag måste kila iväg nu,jeekis står nog redan och väntar!
puss/michaela


NU ÄR DET LÖRDAG IGEN!

dax för lite bloggning nudå,bara för att jag har tråkigt.
trevlig kväll igår med allt folk,var hos sompa en stund-->CG-->hem till isac.
vaknade klockan 12 idag,sover bara längre och längre på mornarna,hur ska det bli nu när skolan snart börjar igen?
inte har jag skrivit klart mitt SO arbete heller som jag hade bestämt skulle göras på lovet.. men egentligen vem vill göra skolarbete när man har lov?inte jag!
iaf så gick vi hem till gurra en sväng där även andreas och linus var,isac vela ha glass så blev att vi vandrade bort till sött&surt.efter det gick jag hem för det är ju svinkallt ute,men dom andra fortsatte hem till sompa för att möta pascha och hämta något.
när isac kom hem åt vi tacos och kollade sen på film,nu sitter jag här själv och isac har gått ut med pojkarna.när han kommer tillbaka tar vi mopeden hem till mej och håller oss där tills imorgon.
nu har ni väll fått tillräckligt med onödig information,eller?haha.
aja, vi hörs!
puss/michaela


19:48, PRICK!

hemma från avesta nu,blev att jag köpte mej en ny bikiini.fast jag vet inte om jag gjorde rätt val eller inte,kommer bild imorgon eller senare ikväll kanske.
klockan är snart 8 och jag funderar på om jag ska gå och fixa iordning mej lite,sen umgås med mamma lite innan jag kilar iväg till isac vid 9.måste tanka moppen oxå,jobbigt...
aja så får det bli :-))

AVESTA NÄSTA--->

hejsvejs!
kom hem från isac för några timmar sen, pratade lite med mamma och martina.
senare åkte jag och mamma upp på stan för att handla och åka förbi hennes jobb och hälsa på en snabbis.
dels skulle vi väll oxå åka dit för att jag aldrig vart där,och ibland kan det ju vara ganska bra och veta vart sin mamma jobbar.
när vi gjort det vi skulle så begav vi oss hemåt,jag åt mat och hoppade sen in i en dusch.
mamma ska iväg till avesta på något och jag följer med som lite sällskap,har endå inget annat för mej.åker förbi plushuset och kollar om det finns något som kan följa med hem till garderoben.en bikiini skulle verkligen inte sitta helt fel!
ikväll åker jag till isac igen,sover hos honom.håller tummarna på att jag träffar lovisa&rebecka ikväll.
kanske blir att åka till pappa imorgon,vi får se hur det blir.
men måste kila nu,
puss/michaela


SÄGER SOM LOVISA,FUCK RUBRIK!

godmorgon fredag!
vaknade nyss precis upp brevid världens finaste människa,alltså isac.
pappa har ringt och mamma har ringt,meningen att jag ska åka hem till pappa idag men vi får se hur det blir.kanske stannar jag kvar i hedemora eller så bär jag av till turbo,det visar sej längre fram.
jag har ingen aning om vad dagen har att bjuda på,en grå fredag.jag som hade hoppats på fint väder!
menmen,nu har jag inget mer att skriva.håller tummarna för att solen sticker fram under dagen!
puss/michaela

WOOHOOO,SÄGER JAG BARA!

tjabba!
vaknade upp vid 7 och var helt klarvaken,försökte tvinga mej själv att somna om för jag visste ju att isac och isak inte skulle vakna på ett tag.efter några få timmar till är vi alla vakna,ligger och pratar och lyssnar på musik;http://www.youtube.com/watch?v=utl-uOdX12w
vad har hänt mer idag?INGENTING,ännu.. det pratas om att gå till affären och köpa glass?
aja,jag har endå inget vettigt att berätta,som vanligt då alltså ;-))
tjingeling&puss/ michaela


TISDAG!

hallååj!
tog mej en liten sovmorgon idag,vaknade vid halv 11. dagen har rullat på välldans sakta idag,har inta haft så mycket att göra. satt ute på altanen i solen en stund,följt med mamma till affären,lagat mat och lite sånt.
inatt sover isac här,blir att umgås med han,jeka,bobbo och robin.bellis blir nog kanske oxå med om hon vill. vad som hittas på har jag ingen aning om.
blir inte att åka hem till pappa imorgon som det var planerat,dom har nämligen fått kräksjukan och det vill man ju inte direkt ha så jag avstår från att åka dit.krya på er!
oj vad klockan har sprungit iväg,ska hämta isac om 15min. och med moppe tar det ju ungefär 10min upp på stan så jag lär väll kila.
ha en underbar tisdagkväll gott folk!
puss/michaela


TONIGHT:ALONE

hemma från älskling nu,eller a jag kom hem för snart 2 timmar sen. jag har varit så duktig så jag har plockat ur diskmaskinen,diskstället,hängt upp tvätt och kört igång en ny maskin med tvätt! vad säger man?duktig flicka.
tror det blir en skapligt lugn kväll,blir väll att umgås med lillasyster.
rebecka har åkt till sälen där även lovisa är,jag hoppas på att dom kommer hem snart!(L)
men nu har jag inte tid att sitta här och skriva om ingenting,måste ut och göra någonting åt mitt hus.det ser helvete ut,kläder över hela golvet,lortigt och snuskigt,jag måste fixa!

RUBRIK.

vaknade vid kvart i 11, gick in och åt frukost. duschade och sen åkte vi hem till isac, har nyss kollat film.
isac ska snart iväg på träning så jag ska väll åka hem snart,och värkar som om att det blir att sova ensam inatt.
aja,orkar inte skriva mer nu, sicket roligt inlägg.haha
puss/michaela

HOS RUNFAST,JEEKIS&BOBBO!

isac och jag vaknade kvart i 1 idag,gick till gurra och satt där ett tag med han och isak.
på eftermiddagen åkte isac och jag hem till mej,åkte nästan direkt hem till robin,jeekis och bobbo.trevligttrevligt!
skriver som jeekis; filtar,vattenpipa,fin musik och fint folk.
snart bär det av in till stan,trevlig kväll på er!
puss/michaela

LÖRDAAAAAGG!!!!

tjaaabbaaaaahhhhh!!!!!!!!!!!
vad har hänt idag? jo,isac,jag och bellis tog oss en springtur tidigt imorse. duschade efter det sen har vi bara legat i soffan och tittat tv hela dagen nästan,var ut en liten stund eftersom det var så fint väder.
senare framåt eftrmiddag tog jag och isac moppen hem till honom,drog ut med lite folk. vandrarde vidare hem till edling,efter en liten stund kommer <rebecka3,love it!
just nu sitter vi hemma hos martin tror jag han hette?
orkar inte skriva mer nu,
puss/michaela

FOTBOLLSMATCH!

todelooou!
följde med isac på fotbollsmatch idag i borlänge,dom mötte falu ff. vinst för dalkurd med 2-1, grattis!
isacs pappa kom från karlstad oxå,trevligttrevligt. men han lämnade hedemora nästan lika fort som han kom hit.
isac och jag har nyss kommit hem till mej,han sover här inatt.
nu ska vi ta moppen upp till rätt pris,eller a om den vill starta annars får vi väll gå.
puss/michaela
 
nu är det dax för fredagsmys!




RSS 2.0