HEMMA :'(

hejhej, nu har vi kommit hem. eller a vi kom hem igår men jag hade inte tid att skriva igår så jag skriver idag ist.
michaelas karlstadvecka,
måndag: åkte buss i totalt 5timmar tror jah. när vi kom fram var isacs pappa där och hämtade oss, sen åkte vi hem. vi lämnade väskorna på rummet, sen käkade vi ris &kyckling.vi var värsta hungriga, hade ju inte käkat ngt på hela dagen. efter maten gick vi till maimouna&magnus,(isacs syster &hennes pojkvän). sjuukt underbara trevliga personer! vi var där ett tag sen gick vi hem och kika tv, sen somnade vi.

tisdag: vaknade vid 11,klädde på oss och käkade sedan frukost. efter vi käkat åkte vi in till stan och skulle kika lite.alex skulle fixa bakkort oxå.gick till mitticity, de är typ som kupolen. ngn timme senare när vi kom hem gick vi till maimouna &magnus ett tag. umgicks med dom sen tror jag vi gick till ungdomsgården. haha shit va nice de var där.myckemycke större och ballare än i hedemora! gick och köpte godis &sen hem till sängen för lite mys och tv.
haha undra om de var denna natt som varken jag,isac eller alex kunde sova? vi låg i sängarna och käkade glass klockan 2 på natten,haha. till slut lyckades vi väll somna.

onsdag: vet inte vad klockan var när vi vaknade denna morgon. käkade frukost och åkte in till stan för att vara där ett tag och sen käka på donken.efter någon timme blev vi hämtade och så åkte vi hem. hm vad gjorde vi sen? joo vi gick hem till maimouna&magnus, käkade pasta och köttfärsås. sen kom de massa folk,eller a massa och massa. 8st iaf, men deras lägenhet är inte stor alls så de blev jävligt trångt.menmen vi fick plats!
vi spelade tjuv&polis, käkade godis och rökte vattenpipa,haha. fett gott md vattenpipa ju :o
vid 10gick jag och älskling hem och kika tv.

torsdag: vaknade och käkade frukost som vanligt. gick ut och skulle ta lite kort hade vi tänkt, men vi träffade på patrik så vi följde med honom till ungdomsgården ist. kollade på några som spelade "fotboll" med en tennisboll ?
sen spelade isac &patrik biljard eller vafan de heter, & pingis.
vi var aströtta så vi gick hem och la oss. senare gick vi en lång promenad och köpte godis på hemvägen. klockan 20 låg vi i sängen och kollade på mammas pojkar,haha älskare.
fast vi var lite ledsna eftersom vi skulle åka hem igen dagen efter :(  ingen av oss vela hem, vi hade kunnat stanna 1vecka till..
dehär var oxå en sån natt när ingen av oss kunna sova, vi sprang upp och käkade kakor, drack cola, gick på toa, ah vi gjorde massor denna natt. somnade vid 3tror jah.

fredag: hemfärd....  vaknade klockan 10, gick upp och käka.packade ihop allting och plockade ihop de mesta. sa hejdå till folket och 12.05 åkte vi  mot buss stationen :(  sa hejdå till isacs pappa och hoppade sen på bussen.
16.05 var vi i borlänge, satt där och väntade på bussen till hedemora.
jag hoppade av vid ishallen och gick hem.

min vecka har vart helt jävla underbar! jag vill tillbaka NUUU!
jag hoppas att det blir flera gånger, alla var så sjukt snälla och helt underbara.
och helt seriöst jag har världens bästa pojkvän <3

BILDER



















nu orkar jag inte lägga upp fler bilder, kommer kanske fler någon annan dag.
puss/michaela


I KARLSTAD

HEEEEEEEEEJJJ!
shiit vad jag har de bra här asso, vill fan inte åka hem imorgon :(
alla här är så grymt snälla och trevligare& bara så underbara. skulle lätt kunna stanna kvar några veckor till  ;p haha.
tänkte att jag skulle berätta allt vad jag gjort sen när jag kommer hem, för just nu orkar jag inte. men tror nog att de blir på söndag för på lördag kommer jag inte ha tid, då ska jag tävla i rättvik hela dagen.

just nu sitter jag och bara tar de lugnt, har nyss duschat. isac klippte sej nyss, hihi sötnos han blev.
vi ska äta pannkaka senare &klockan 20 ska vi kolla på mammas pojkar, får ju inte bara missa de!
nu vet jag inte vad jag ska skriva, och jag vet inte när nästa inlägg kommer heller men de blir väll formodligen på söndag. eller förästen jag ska sova hos erika imorgon så lånar nog hennes dator och skriver lite.
puss/michaela

09.36

vaknade för en stund sen av att bella väckte mej, hon vela prata lite. hon vill typ inte att jag ska åka, men du vet bellis att jag kommer ju tbx :p
aja iaf vi gick ner och käkade frukost sen åkte hon iväg till stallet, de är hoppcup. lycka till idag bellis!
jag gick upp och fixade iordning mej och packade de sista. nu sitter jag här och ska snart åka, mohaha.
ni får ha det bäst medans jag är borta.
puss/michaela


TRÖÖÖÖK!

min dag har varit helt värdelös, så jävla tråkig.+att den har gått hur segt som hällst pga av att man ställt tbx klockan en timme. menmen klockan var 10-halv 11 (kommer inte ihåg) när jag gick ner och käkade frukost. klädde på mej,gick ner och pratade med mamma&roger i typ 1 timme.
gick och duschade, sen blev de att ligga framför tvn typ halva dagen. men sen kom jag på att jag åker ju imorgon så jag började genast packa. det ska bli så sjukt skönt att komma ifrån hedemora ett tag men kommer ju sakna några och ni vet själva vilka ni är.
men nu har jag inge mer att säga, ha det bäst!
puss/michaela


GODMORGON

jag&linnéa har vaknat och käkat frukost för ett tag sen. gick ut till mej och klädde på oss, jag städade oxå.
gick och satte oss vid en varsin dator och de gör vi fortfarnade. får väll se vad man hittar på sen :)
puss/michaela


KVÄLLEN

de blev att jag åkte till linnéa igår, klockan var sisådär 18. vi gick ut på dirr, usch de regnade&blåste som fan så vi gick och satte oss vid fjortiskajen. vi kom på att vi vela ha godis så vi gick till söttan,gick tbx till fjortiskajen igen och satt där å käka godis. linnéas mamma smsade att de snart var mat så vi rörde oss hemåt. linnéa käkade och sen gick vi ut igen. isac smsade att vi skulle komma hem till basse för de var typ förfest där så vi drog dit. var där i typ 1 timme sen skulle alla dra, jag&linnéa drog hem och dom andra på fest hos becka?
jag&linnéa åkte hem till mej sen och soooooov!
puss/michaela


LINNÉA (L) MICHAELA

du&jag,hand i hand livet ut.
 Inte äns döden kan skilja oss åt!




















BILJETTERNA ÄR BOKADE

hejhejheeeejj, jag känner mej väldigt glad just nu. vet inte riktigt varför, kan vara för att jag åker om 3dagar.
var nyss till resebyrån och bokade biljetterna.
på måndag kl: 11.50 åker vi buss t borlänge. 13.20 går bussn från borlänge till karlstad.
på fredag kl: 12.30 åker vi hem :(
det kommer bli så grymt roligt, hihi.
just nu sitter jag här vid datorn, ringde till linnéa nyss och vi ska kanske leka senare. måste vara md henne så mycke som möjligt nu innan jag åker, jag kommer ju sakna min bebis :(
men nu ska jag käka.
puss/michaela


ÖPPET HUS TONIGHT

hej alla glada. idag är de torsdag, torsdagar brukar innebära pannkaka men vi får se hur det blir med den saken idag. hemma hos linnéa nu, vi har nyss käkat flingor,mjölk & sylt.smaskens! vi ska snart åka till rocky & mocka, kl 18 blir det öppet hus. 9:orna ska vara på gymnasiet och kolla runt där.aja det finns ju godis iaf : D
sen får vi se om jag kanske sover hos linnéa inatt eller om hon sover hos mej eller om de inte blir ngt alls, det visar sej väll.
imorgon hoppas jag att mamma,jag och bella åker upp till borlänge så jag kan få en ny jacka! börjar bli ganska kallt i jackan jag har nu :s   
ska gå ut och få pengar av papii nu, vi hörs!
puss/michaela


RUBRIKER...

hejhej hemskt mycket hej!
just nu: sitter jag hemma hos linnéa och vi har nyss käkat. vi hade tänkt att gå ut & ta lite nya kort. sen följer hon med mej hem och sover inatt, tråkigt att sova ensam juh. blir att käka på lappen oxå, hm inte direkt sugen men det blir nog bra. iaf skoldagen har vart helt okej, på idrotten spelade vi handboll. haha fyfan vad jag sög på de asså! menmen idrott är roligt, jag&linnéa hoppas på ett MVG denna termin. fick sluta 20min tidigare på språket, nicenice. nu ska jag grejja lite med linnéas hår och kanske vi går ut sen då.
om jag hinner slänger jag in ett inlägg senare. ha det bra.
puss/michaela


SOVER HOS ERIKA

just nu sitter jag hemma hos erika & det blir att jag sover hänne inatt. har sovmorgon till 10 kanske ? ärligt talat så vet jag inte när vi börjar,men det visar sej väll. eriika är nere och duschar så jag lånar hennes dator ett tag,mohah. skulle tro att de inte blir så mycket sömn ikväll/inatt men jag är ju så väldans trött så jag skulle behöva sova i några timmar för att orka med skolan imorgon.faktiskt. men vi får se hur det blir med den saken.
wihoo de är snart lov! & jag längtar som bara fan. blir att åka med älskling ner till karlstad :D
mitt lov är helt fullbokat, jag har en ledig dag :o

måndag:åker till karlstad
tisdag:karlstad
onsdag:karlstad
torsdag:karlstad
fredag: åker hem
lördag: tävling i rättvik
söndag:ledig dag = SOVA!


nu orkar jag inte blogga mer idag, sov gott.
puss/michaela


DAGENS



linne - H&M
kofta - gina tricot
leggings - ?


BABY KLART DE E NICE

tjillevippen! värsta nice dag de har vart idag då, hade vikarie på studier och so. vikarie= gör man typ ingenting. vi skulle egentligen ha haft so prov idag men det blidde flyttat till efter lovet.
justja jag skrev klart svenskan idag,hoppas åsa blir nöjd nu. & jag hoppas på ett MVG denna termin!
efter skolan åkte jag hem och käkade, hih fikade faktiskt lite oxå (aa'
nu ska jag skicka iväg ett sms t eriika och kika om hon kommit hem så jag kan åka till henne en sväng.
vi ska faktiskt baka och hon ska göra två inbakade flätor på mej :L
mohhaha.
imorgon efter skolan hoppas jag på att jag följer md världens bästa flicka hem, det vill säga linnéa!
men nixpix nu orkar jag inte skriva någe mer. kommer säkert ett inlägg senare.
puss/michaela

FLICKAN FÖLL UT I GRÅT

hejsan! skolan var helt okej idag. slutade 14 för dom två sista lektionerna hade vi inte,läraren var sjuk och ingen vikarie. på matten hade vi oförberett prov, gick ganska bra tror jag.följde med bebo hem ett tag, underbart att få komma hem till honom igen! blev hämtad vid 16 ,åkte hem och käkade och skrev klart svenskan. erika kom med moppen så tog vi sällskap till stallet. åkte hem och satte mej här.
snart är det lov och om jag får för mina föräldrar så ska jag följa med bebo till karlstad : DD
han pratade med sin pappa idag och jag fick följa med dit. så ah jag hoppas värkligen att jag får...
men nu ska jag gå och käka.
puss/michaela


SPONKEBOB

linnéa de heter sponkebob, de bara é så!

hallojsan! sitter här och linnéa har ganska så nyss åkt hem.tråkigt kan jag lova. happ imorgon äre skola igen, fast ganska skönt att de är en vanlig skolvecka och inge prao. får ju träffa bebo varje dag : ) hihi.
snart ska jag ta mej lite macka & te, egentligen inge hungrig men man måste ju äta för att överleva -.-
sen blir det en dusch, klockan 20 blir de att kika på ensam mamma söker.mohaha så jävla roligt program.
&jag längtar som satan till torsdag,vet ni varför? jo för då äre ju mammas pojkar på tv! puss på de programet.
men nej nu ska jag käka.
puss/michaela


ASTRAY

har typ inte kunnat sovit ngt inatt...
efter några timmars sömn vaknade jag vid halv 10. klädde på mej,gick ner och käkade macka å drack äppeljuice. mums michaela älskar BRAVO äppeljuice! kilade ut till mej sen och hm vad gjorde jag? satt i sängen och lyssnade musik. plockade ihop lite eftersom de såg ut som ett helvete. jag&roger åkte iväg och käkade på hyttan, pommes & korv é ju mums. gick in på pris rätt och köpte kakor och saft för mor fyller år idag.
så efter 16 kommer de folk hit. och älsklingslinnéa kommer hit till mej! usch vad jag saknar henne : (
nu måste jag nog skriva lite på svenska uppgiften som ska vara inlämnad denna vecka? sen äre SO-prov på tisdag och jag fattar ingenting.
aja vi hörs.
puss / michaela


KM I DRESSYR

kan väll berätta lite om hur det gick på tävlingen igår.
det kändes helt okej  men sen när man tittar på papperet från domaren så a...
lix jag fattar inte varför en dommare som rider och brukar dömma OS ska komma och dömma en klubb tävling? : o  & hon hade väll fan inte behövt dömma så jävla hårt, som sakt så var det bara en klubb tävling. snälla.
grattis till er som de gick bra för iaf : )
jag & sally är farligare på hoppbanan än dressyrbanan ;p  mohaha.
puss/michaela


MICHAELA KURZAJ-FORSLUND

Du anar inte hur mkt du betyder för mig. Våran vänskap är helt otrolig, liksom ingenting kommer emellan den. När vi börja va kände jag redan då att dom här stunderna kommer förbli dom bästa i mitt liv. Allt kändes liksom så bra. Det känslan har jag aldrig haft förut. Du strålar alltid ut glädje, man är alltid glad i ditt sällskap. Man har inte en tråkig stund med dig, Jag menar tänk efter varje gång vi har vart så finns det inte en ända gång vi inte har skrattat. Vi har världens sämsta humor och det är jag grymt gglad över för ingen har så kul som vi 2 har och ingen kommer så bra överens som vi gör. & du jag glömmer aldrig första gången vi skulle sola solarium , aldrig att jag gör. Varje gång jag tänker på det kommer leendet fram på läpparna. Du ska veta att jag alltid finns för dig och gör så gott jag kan för att du ska må bra. Jag hatar att se dig ledsen för det gör så grymt ont inom mig då. Jag försöker nu skriva en text så du ska veta hur bra du är och hur mkt du betyder men det är grymt svårt eftersom att det inte går att beskriva det med ord. När jag inte mår bra så tänker jag på dig. Det är för dig jag ska leva för. Jag lovar dig michaela att du är världens bästa tjej,utan dig är jag ingen, det är du som får mig att kämpa mot vinden. Du och jag ska vandra hand i hand livet ut. Eller aa inte ens döden ska skillja oss åt!

Linnéa & Michaela - bästa vänner föralltid ♥
jag älskar dig mest av allt.




/L


SISTA PRAODAGEN

vaknade kvart i 7 imorse av att roger väckte mej och bellis. klädde på mej och käkade en  macka,ut i ösregenet och tog moppen till stallet. kom fram och var pissblöt. fast jag hade ju regnkläder men iaf.
jag&björkis släpte ut hästarna,åkte hem till hälla och släppte ut hästarna där oxå. åkte tbx till hamre igen och jag fixar iordning sally för lite ridning. red i ridhuster eftersom de regnade så väldigt, i början gick de väll sådär men hon blev bara bättre och bättre.på slutet var hon kanon, känner mej väldigt taggad inför morgondagen.
åkte hem vid 12,pappa kom och hämtade mej vid 13. var hemma där ett tag och umgicks med dom. länge sen jag var där nu :(  mamma kom och hämtade mej vid halv 19 och nu är klockan 19.33 och jag sitter här.
har nyss ringt och beställt pizza, blir att tjocka sej med det ikväll. 
nu ska vi åka och hämta käk,sen hämta upp eriika som ska sova hänne hos mej :*
trevlig kväll på er!
puss/michaela

INGEN FEEBER!!!!

sitter här och hostar tills jag nästan spyr, mitt huvud sprängs snart i tusen bitar men ingen feber just nu iaf. blir iaf att gå till praoen imorgon. hoppas att jag får sluta klockan 13som de är sakt! sist jag skulle sluta klockan 13 fick sluta 16 : o
justja imorgon ska jag nog oxå rida sally,passa på att kanske rida igenom lb:1 en gång innan tävlingen på lördag.
imorgon sover även erika hos mej, mycket skoj ska det bli : )  får väll se hur mycket sova de blir och hur jävla ont i magen vi kommer få av allt skratt.
sen hoppas jag värkligen på att jag får sova hos min bebo på lördaaag! får jag de då kommer ju den här helgen bli helt jävla underbar.men nu ska jag gå och duscha.

SJUK

hemma idag, feber & förkyld. sov till klockan 10, käkade frukost och klädde på mej. gick ut till mej och fixade ihop lite. jag har även tvättat upp nästan alla mina kläder. har kikat tv&film ungefär hela dagen, och käkat glass såklart ;p höhö. men nu blir det te & macka md mor och bellis.
puss/michaela

ÄNNU EN PRAODAG AVKLARAD

hallojsan, kom hem från praoen för en stund sen. käkade en macka,ringde några samtal och satte mej hänne vid datorn. mor jobbar,roger är hos hästn, bellis tränar så är hemma ensam. men tror bellis skulle komma hem snart.
i övrigt så saknar jag isac jävligt mycket även fast vi träffades igår.
& sen stör jag mej jävligt mycke på folk som säger saker men som dom egentligen inte menar. lix varför göra de? vafan säg som ni tycker ist.

är inte på någe bra bloggningshumör just nu, skriver senare.
/michaela

SOLNING MED LINNÉA !




FY MICHAELA!

känner värkligen hur dålig jag är på att blogga :( fy mej! men jag gör så mycker så jag hinner ju inte med.
iaf den här veckan har vi prao och jag är i stallet,de är inte roligt. jag orkar inte berätta allt vad jag fått gjort,då kommer jag få sitta och skriva i timmar om jag ska rabbla upp allt : o
två dagar avklarade iaf nu ska jag snart in på den tredje. sen äre bara 2dagar kvar (y'
fast fetans skönt att jag fick sovmorgon till halv 13 idag.
nu ska jag gå och käka frukost, klä på mej och sedan brumma iväg till stallet.
trevlig dag på er.
puss/michaela

HELGEN

sorry för att jag inte bloggat ngn denna helg förens nu men jag tror ni klarade er. men kan berätta lite kort för er nu.
på fredagen åkte jag och sov hos älskling.kom t honom vid ungefär 17.30 och vi drog ut på dirr. träffade massa folk och så,var ute i typ 4 1/2 timme.när vi kom hem käkade vi lite godis och låg i sängen å myste&pratade. sen blev jag astrött så jag somnade på direkten. dagen efter alltså på lördagen vaknade jag brevid min älskling,så jävla underbart att direkt på morgonen när man vaknar får man se honom, värkligen underbart!
haha vi gick upp klockan 13 :p  och jag åkte hem vid 14. senare åkte jag till stallet och red sally, oj funderar på vad hon är inne i för period nu : o   full med energi och små bråkig. red igenom LB:1 och de gick faktiskt jättebra. blir ju dressyr tävling på lördag. sen gjorde jag inte så myckt mer på lördagen.
 
idag äre söndag och jag vaknade av att jekiis skickade sms till mej och frågade om jag var sugen på en kupolen vända. säg någon gång michaela inte vill åka till kupolen? : o haha. pappa och jekiis kom och hämtade mej vid 12tiden så for vi iväg mot borlänge. pappa släppte av oss där uppe sen åkte han hem. jag köpte:
underkläder-H&M
linne-H&M
tröja-H&M
mascara-H&M
mössa-ÅHLENS
ring-GLITTER
mat-donken
:p
16:00 gick bussen hem till hedemora.väl hemma i hedemora blev jekiis hämtad av elajna och jag av mamma. åkte hem och kikade tv,åkte en sväng till stallet och sen hem till datorn &nu sitter jag här. ska snart gå och duscha. ni får ha en mysig södagskväll : )
puss / michaela

USCH FYY & BLÄSCH

min hals är uppsväld och gör super ont och jag kan knappt inte svälja för den som vill veta de.
förmodligen börjar jag bli sjuk,eller så är jag redan ? haha jag vet inte.
& nu har jag fått svar av linnéa att hon ska sova här så ska åka och hämta henne nu.

WOHOOU!

vart ingen bloggning igår,sry för de men jag hade ikke tid. eller jag var inte hemma så kunde inte gört. efter skolan igår iaf så gick jag hem t min sjukling, han har vart sjuk sen i måndags :( men har typ besökt honom varje dag efter skolan elller på lunchrasten så jag har träffat honom iaf. vid 18.10 gick jag och mötte linnéa för vi skulle träna lite friidrott hade vi tänk. det var ganska roligt,fast hoppa häck är värkligen inte min grejj : o
när vi tränat klart gick linnéa hem och jag,bellis,jekiis och mamma åkte till kingen och käkade mat. haha dom käkade värsta ääckliga efterätten men de gjorde inte jag för jag orkade inge mer efter att jag ätit värsta mycke mat.blidde askalas mätt ju. när vi var klara åkte vi och lämnade jekiis hos pappa sen for vi hem. jag var super trött så jag gick å la mej på dirr.

på lunchen idag gick jag hem till min älskling som fortfarande är sjuk :( lämnade en bok som jag lånat till honom. jag hoppas han blir frisk snart! & jag önskar honom all lycka imorgon, de kan nog behövas.....
sen gick jag tbx till skolan,hade matte och idrott. åkte hem och käkade pannkaka sen blev de att jag&bellis tog lite kort. gick in och satte mej vid datorn lite senare. nu sitter jag här och väntar på att linnéa ska höra av sej om hon fick sova här eller inte,hoppas hon får. hihih.
imorgon när jag slutar skolan ska jag och linnéa gå och sola för vi hann inte idag bara för att jag är så smart och glömmer grejjerna -.- men nu har jag redan packat dom så inte en chans att jag glömmer dom ;)
sen åker jag hem till duschen och vidare till älskling. sover hos honom imorgon :* UNDERBART!
men ni får ha en trevlig kväll.
puss/ michaela



GODMORGON!

jaha då har man vaknat och gjort sej klar för skolan, efter skolan går jag hem till älskling och kikar hur han mår och är där ett tag, sen vid halv 19 börjar friidrotts träningen så ah.
men ska gå och käka nu sen vidare till skolan.
puss / michaela


SOVER HOS LINNÉAAAAAAAAA

skolan idag var helt okej. dock tycker jag synd om vikarien vi hade, fast lite taskig var han som tänkte slänga ut mej från lektionen : o menmen sånt som händer ; )
när jag kom hem käkade jag, gick ut till mej och målade naglarna rosa, mohahaa.  satte mej här framför datorn ett tag men orkar inte sitta här längre så åker hem till linnéa. sover där inatt :*
puss / michaela

Where ever you are
What ever you do
You must remember
I'll always love you




SUPER NÖÖJD

var ju tävling idag då, slutade med en 3:e placering :D och hur många d-ponnyer var dt? 23kanske? så jävla glad, första Lcn och jag blir placerad. trodde värkligen inte att de skulle gå så bra, lix på framridningen hoppade hon rakt upp i luften och bocka å höll på, och på framhoppningen var hon typ galen.tror hon var ganska laddad. sen när vi kom in på banan var hon kanon, hoppade som en a jag vet inte vad. först gick jag upp i ledning men sen blev jag nerputtad till 3:e placering. men fortfarande så jävla glad. i pris fick jag rosett,plakett (stavning?), rosa fleace täcke. 
& stort grattis till erika&timpen som kom 5:a, jättebra ridet!
& även ett stort grattis till HBR ponnylaget som tog hem segern, asbra tjejer!

szamota,hoppponnyn i mitt liv :*

bilder från dagen:













LÖRDAG 15:21

fredagkväll: ah shit vilken dunderunderbar kväll de vart. var ju md älskling, vi skulle kika filmen som jag sa men ljudet på datorn funkade ju inte så vi hörde ingenting så vi hoppade över den. ngn gång vid 18 tiden gick vi ut, träffade john,johan och anna.fast vi gick till soft house typ på dirr, där träffade vi isaku,maxoj,gurra,joel,kortez,max,molly och a massa mer orkar inte rabbla upp alla. efter ett tag gick jag och isax hem t honom för jag skulle hämta min jacka och mina vantar, sen drog vi t hemköp å köpte choklad och cola. gick tbx till soft house och allt folk,trevligt trevligt. runt  21.30 blidde jag hämtad :(  ville inte alls hem men jag var tvungen..
när jag kom hem käkade jag,duschade och dejtade kudden.

lördag: vaknade av att bellis kom in på rummet och satte sej i sängen och började trumma på bena och började sjunga. de var inte alls meningen att jag skulle vakna hon vela ju bara fråga mej en sak -.- haha skitunge.
när hon gått så kommer jeka in efter typ 10min och lägger sej bredvid mej i sängen. så börjar hon prata så jag inte kunde somna om och  kommer bella igen oxå och lägger sej.till slut låg vi alla 3 i min säng : o
alla hade redan käkat frukost så jag gick upp och käkade ensam, ganska skönt att käka ensam. borstade tänderna och klädde på mej,pappa skjusade in mej till mamma för jag skulle till stallet och bygga bana inför imorgon. när jag kom hem till mamma&roger pratade vi lite sen kom erika så då brummade vi iväg på mopederna till stallet. byggde bana tsm med massa andra. ganska rolig bana faktiskt, nu känner jag mej lite mer taggad ox.hehe. åkte tbx t mamma sen och käkade, nu sitter jag här framför datorn och nördar mej. ska åka till hästen lite senare och bada henne, fixa all utrustning måste jag oxå göra. åker vidare hem t pappa sen och jag hoppas på att linnéa kanske kommer och sover hos mej för jag kan nog inte sova hos henne.
ha en trevlig lördagskväll folket.
puss /michaela


slänger in en bild på min busunge för att jag älskar henne så otroligt mycke:*


JAG ÄLSKAR DEJ MEST AV ALLT!<3











ÄNTLIGEN HELG!

yääsbox helg igen,så jävla skönt. kom hem till älskling för en stund sen, så jävla udnerbart att vara här igen även fast de bara var 2dagar sen sist,älskar att vara här! skulle egentligen ha sovit här idag men fick jag för pappa?NEJ...
&idag har jag och isac vart tsm i 8månader :') tiden går fort. iaf så ska vi kika film snart/sen, han har laddat ner en ny film så får se vad de blir för någe. visar sej väll vad som händer sen,kanske går ut en sväng lr ngt? sen kommer pappa och hämtar mej ikväll ngn gång. dt är pappa helg så kommer antagligen inte att bli någe dator för mej. a som jag sakt förut så har han ingen dator -.- 
men nej nu ska jag gå och lägga mej i sängen och vänta på att isac kommer så vi kan kika film. han är och pratar med ngn. ha en bra helg, sup inte ihjäl er bara,hihi.
pusspuss
/michaela


nästan sjukhus idag...

skolan idag var helt okej,lite seg bara. blidde ingen idrott för mej iaf.satt och hade de trevligt md jessica&linnéa ist. när vi slutat gick jag och erika hem till henne och skulle hämta mopparna så vi kunde åka hem. och jag får ont i magen pang bom. ingen aning om vad som hände :o  fick så jävla ont i magen,kan inte förklara hur dt kändes men dt gjorde jävligt ont iaf. jag hållde på att svimma oxå,jättebra värkligen -.- kunde inte köra hem själv så världens bästa erika skjusade mej hem. du är guld värld erika! när jag kom hem gick jag och la mej på dirr eftersom jag nu nästan inte kunde stå upp. jag grät för att jag hade så ont, mamma gav mej en värktablett men dt blidde inge bättre utav den. jag lyckades somna ett tag så när jag vaknade hade jag inte så ont längre. så nu har de värsta gått över men jag har fortfarande ont. får se om dt blir någon skola för mej imorgon men det hoppas jag. ska ju kanske sova hos älskling :* btw vi har vart tsm 8månader imorgon (a'  shit vad jag älskar den killen,helt sjukt! på lördag blir dt att sova tidigt för p söndag är dt tävlingsdax igen,wiihoou.nu vet jag inte vad jag mer ska skriva så jag avslutar här,puss

/michaela


RSS 2.0