ONSDAG

inatt var det en bättre natt,hade problem med att somna men vid halv 2 lyckades jag!
vaknade halv 12 och gick in och åt lite frukost,hoppade in i en dusch och klädde på mej.satte mej framför tvn och glodde med syster,boring. när jag hade bestämt mej för att springa en sväng började det att regna,så jag stannade kvar inne ist.annars idag så har jag hjälpt mamma och handla,tvättat sängkläder och även andra kläder,diskat och plockat ihop på övervåningen,hjälpt till med maten.duktig tjej va?
nu ska jag kila iväg,ska nämligen åka till isac,stannar även kvar över natten!
ha en fortsatt trevlig dag,
puss/michaela

29/6, tråkig rubrik i know.

vaknade imorse av att det var så jävla varmt inne på rummet,trotts att jag har 3 stycken fläcktar.försökte somna om men det gick inge vidare bra.gick upp och åt frukost och klädde på mej.vid 2 tiden kom rebecka och hämtade mej,åkte till hönsan och badade.fan vad mycket folk det var,men det hindrade inte oss från att bada ;)
efter ett tag skulle rebecka hem för hon skulle hinna med en buss så hon åkte och jag gick med isac hem till honom.har mest legat framför tvn,gick ut en sväng och träffade på gurra och fjutrik.gick hem till gurra,efter ett tag kom pelle.satt där och spelade något boxningsspel? som jag var helt värdelös på,fick stryk hela tiden.
försökte få tag på mamma för att fråga om jag fick sova hos isac,har inte sovit där på jag vet inte hur länge och det känns inte bra med tanke på att han snart åker... men fick inte tag på henne så det var bara att sätta sej på cykeln och trampa hem,ska prata med henne när hon kommer.och jag hoppas verkligen på att hon säger att jag kan åka!
jaja ni får ha en trevlig kväll folket,
puss/michaela

måndag;

blev ingen bloggning igår,istället umgicks jag med isac. vad gjorde vi för något egentligen?typ kollade på film,åt glass,kollade fotboll,och var allmänt sega.gick och lade oss vid halv 12 tiden och somnade direkt.

idag:vaknade vid 11 tiden,låg kvar i sängen till klockan var vid 12.åt frukost och sen cyklade jag med isac en bit för han skulle hem. när jag kom tillbaka plockade jag ihop ute i huset och gick sen till stutsmattan för att lägga mej där och sola.när klockan var 4 tröttnade jag på att ligga där så gick in och åt jordgubbar,mums.
bella åkte iväg med roger på trav i borlänge medans jag stannade kvar hemma,mamma stannade oxå.
vad jag ska göra ikväll har jag ingen aning om,antar att det bara blir att vara hemma.
jaja,jag har inget mer att blogga om nu.
puss/michaela

LÖRDAG 26/6, -midsommardagen

hallåååj! blev väckt halv 10 imorse av att mamma ringde och sa att det var frukost,gick in och åt och gick ut till mej igen och sov ett tag till.så jävla trött idag,har inte kunnat sova någonting inatt nästan.lyckades somna vid 4, sen har jag vaknat och somnat hela morgonen.j o b b i g t !
bella och roger stack iväg till rättvik med hästen idag,hoppas på att det går bra.
sitter i min über sköna säng med datorn i knät,väntar på att isac ska komma hit.
ikväll blir det jordgubbar med familjen,kalasgott om ni frågar mej.haha.
aja nu ska jag sticka iväg,ha en bra dag : )
puss/michaela


MIDSOMMAR!

glad midsommar på er allihopa! : )
isac och jag blev väckta vid 11 tiden imorse,gick in och åt frukost.klädde på oss och körde fram fyrhjulingen och även crossen idag,haha. körde ett tag sen blev det mat,efter maten körde vi lite till och sen åkte vi hem till isac för att äta med hans släkt kan man väll säga. gick hem till fjutrik sen och vidare till molly,vid halv 8 åkte jag hem för att grilla med familjen.så nu är jag hemma och tänkte slänga in ett inlägg före maten och innan jag sticker iväg till stan igen.hoppas på att jag får med mej isac hem ikväll oxå!
nu börjar maten bli färdig så jag ska kila,men bjussar på en bild på älskling och mej från idag.


BRUM BRUM FYRHJULING

TJABBA!
imorse drog mammis,bella och jag iväg till avesta för att köpa en bäddmadrass till min nya säng.fick även ett nytt påslakansätt.så nu är sängen iordning fixad och herregud vad skön den var.när vi vart i avesta åkte jag ut till pappa för att fira lillebror som blir 6år idag,grattis! hämtade upp isac påväg hem,vi har nyss vart ute och åkt fyrhjuling.HAHAHA! barnsligt kul. nu sitter vi inne och väntar på att maten ska bli klar,idag serveras det pannkaka.
aja har inte tid att sitta här nu,ska umgås med min pojk,hihi.
puss/michaela

SOL OCH BAD,HELA DAN

vilken helt underbart skön dag jag har haft idag!
började med att jag och isac vaknade vid 11-halv 12.käkade frukost och fixade iordning lite,åkte sen upp till isac.
satte oss ute på gården med hans mamma,bestämde att jag och isac skulle gå ner på stan och köpa jordgubbar medans hans mamma vispade grädde.fan vad gott det var,första gången i år som jag äter jordgubbar faktiskt.
efter jordgubbarna gick isac iväg till hönsan med grabbarna,så jag ringde min kära vän rebecka och bestämde att vi skulle åka och bada.hamnade vid hönsan tills klockan var halv 4 för då skulle jag hem och möta mamma som kom med min nya säng!käkade lite och sen drog jag upp på stan igen och mötte rebecka.vi drog till hönsan och badade,vidare till matsbo men där var det mycket kallare än i hönsan kan jag lova.
nu sitter jag här hemma hos isac,tror han sover hos mej.imorgon fyller min lillebror år så blir att åka ut till pappa och gratta honom.
nu har jag ingenting mer att berätta om dagen,så detta blir det första och sista inlägget för idag.
ta hand om er!
puss/michaela

UNDERBART VÄDER

är det nu sommaren och värmen kommer på riktigt? jo jag tror så,och det är så himlans skööönt!
iallfall så blev jag väckt av att mamma ringde klockan 10imorse och frågade om jag kunde komma hem så vi kunde åka till avesta och byta min ring.jag sa nej bara för att jag var så trött och vela fortsätta sova bredvid isac.
men kunde inte somna om så vid halv 11 gick jag upp och åt frukost,borstade tänderna och klädde på mej.ringde till mamma och sa att vi kunde åka iallfall. fixade ringen så nu sitter den bra,fick en bikiini överdel,tub tunika,underkläder,en träningströja typ,nya shorts ((:
nu sitter jag hemma,är väldigt sugen på att bada nu när det är så jävla fint väder.ska snart åka till isac och kolla på hans träning och sen åker han och jag hem till mej.vad vi hittar på det vet jag inte ännu,kanske åka och bada?fast tror inte att han vill det.
aja vi får se vad som händer,
puss/michaela


SUPERMAAAAN

tråkigt det är att se statistiken gå upp och ner hela tiden,menmen.kan faktiskt erkänna själv att min blogg inte alls är direkt rolig/spännande eller ett måste läsa.äsch skitsamma,jag kör mitt race <;
isac vaknade iallafall efter ett tag,och mamma ringde vid 19 och frågade om jag vela följa med och äta på donken med henne för hon hade en kort rast från jobbet.jag tackade såklart ja och blev upphämtad 10min senare. jag kan också medela till er som inte vet att nu kostar Mc Flurry endast 10:- HAHA!
nej nu ska jag sluta sitta här framför datorn och lägga mej i sängen bredvid isac istället,sover här inatt.
puss/michaela

TODAY:MONDAY

hello there!
vädret är på topp idag juuh,härligt värre.
inatt har jag inte lyckats sovit speciellt mycket,gick och lade mej halv 1. var inge trött så låg vaken ett bra tag, isac ringer vid halv 2 och säger att jag ska komma till svarttjärn för han och några andra var där och tältade.men icke kom jag inte.lyckas somna efter ett tag och vaknar av att telfonen ringer,denna gång var klockan 6 på morgonen och dom vela fortfarande att jag skulle komma.sista gången ringer mobilen klockan kvart över 8 och då vill dom att jag ska komma till donken.så jag gick upp och klädde på mej och åkte dit.när jag kommer fram var isac,gurra och sompa där.fyfan vad dom svinade ner och skrek,hhaha.tycker synd om dom som städar på donken.till slut gick vi ut och satte oss,gurra&isac somnade på borden och jag åkte hem för att skjutsa bella till en kompis.åkte hem till isac igen,vi lade oss och sov i någon timme och sen kommer andreas och knackar på. gick ut en sväng,försökte väcka gurra,kollade på tv. jag åkte hem för att packa grejer som bella skulle ha och så fick jag åka och lämna det.hem igen och duscha och nu är jag hos isac igen, fast han sooooover så sött.vill inte väcka honom heller så han får väll sova (:
nu ska jag ringa min syster jeekis och sen vet jag inte.
puss/michaela

NY HEADER;

som ni ser så har jag fixat en ny header, tyckte det behövdes.
jag tror inte att jag är riktigt klar,haha. nej men jag skulle vilja flytta upp den lite så det inte är en så stor svart kant där uppe men jag vet inte hur man gör?så om det finns någon vänlig själ som vet hur man gör så får ni gärna berätta, (:

SÖNDAG, OCH HEMMA HOS MAMMA IGEN

vaknade upp bredvid världens finaste själ imorse,min vackra älskling.
tog mopeden och åkte ner till fotbollsplanen i ingvallsbenning, var där i ungefär en timme sen åkte vi hem och hjälpte pappa med maten.idag fick det bli strips och kött,skapligt gott! vid halv 4 tiden sa vi hejdå till småsyskonen,pappa och sara.det är alltid lika jobbigt att säga hejdå,allra hellst när dom små står och vinkar och ser så ledsna ut och undrar när man ska komma tillbaka..
aja iallafall så skjutsade jag hem isac till sej,och jag åkte till mej.pratade lite med familjen och packade sen upp mina saker.följde med mamma och handlade och sen hem igen,har det hänt något mer idag?nix.
skrapat upp händerna har jag också gjort,körde omkull på moppen när jag och minsta lillasyster skulle åka några varv runt huset,så typiskt <; som tur var så gjorde inte hon illa sej iallfall.

nu ska jag ta och hoppa in i en dusch,sen blir det nog att sätta sej framför tvn!
puss/michaela


LÖRDAG

idag när vi vaknat och ätit,klätt på oss och fixat så åkte vi hem till isac.
jag gick ner till cederlings för jag sulle lämna in mitt halsband men dom hade redan hunnit stängt.

igår var pappa och jag i borlänge,småsyskonen william och felicia följde oxå med. medans pappa handlade mat så fick william följa med mej och kolla på kläder.tror inte han tyckte det var så roligt,satte sej på golvet så fort jag stannade och kollade på något.iallfall så fick jag en bikiini och en klocka av pappa, tacktack! :-D

idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra,jag är lite småsugen på att bada fast det är ju inte direkt fint väder ute.
ska iaf hem sen och äta tacos med familjen,sista kvällen innan vi åker tillbaka till mamma imorgon.
jaja nu har jag inget mer att skriva,slänger upp två bilder från när jag&rebecka badade i höööönsan!




:*

BANKEN NEXT!

tjenixen!
vaknade för ca 2 timmar sen,låg kvar i sängen ett bra tag. gick upp för ett tag sen och duschade,sen frukost.
klädde på mej och nu sitter jag här. ska snart vandra till handelsbanken för jag har tappat mitt bankkort :(
vid 17 tiden ska jag och erika gå och köpa en blomma till våran ridlärare,sista gången på ridningen idag.
aja jag ska kila iväg till banken nu,
puss/michaela

HOS ISAC

hallåj!
vaknade någongång runt 11 tiden imorse,det var bara jag hemma för dom andra hade åkt till kupolen. så jag åt frukost,klädde på mej och fixade mej,satte mej ute på altanen i stekande sol. vid 1 kom dom hem, fick ett linne av pappa som han köpt till mej,tack papii! efter maten åkte jag in till stan,sover hos isac inatt.
gick ner till brunnsjöliden och spelade fotboll med rebecka,isac,pascha,gurra,pelle,fjutt och linus.fast man kan inte direkt säga att jag och rebecka spelade <:
jag och rebecka har nyss vart och träffat lovisa nere vid blå lagunen,hon får sommarlov idag. det var så jävla mycket mygg så jag gick hem igen.visade sej att isac hade gått ner och spelat fotboll igen med pojkarna.
och jag har ingen större lust att sitta här själv i någon timme så jag tror jag ska vandra ner dit.
sen ska jag och rebecka åka och bada! :-D
nu ska jag kila iväg,
puss/michaela



SLITEN!

blev tältning igår med rebecka,molly,isac,gurra,pascha och fjutt.trevligt trevligt!
blev nattbad,grillade hamburgare som vi åt med korvbröd, och vissa grillade kycklingfilé, hahah.
någongång på natten gick isac&jag och lade oss i vårat tält,vi var iallafall dom som gick och sov först av alla.
på morgonen när vi vaknade kommer han som äger badplatsen,vi låg och gömde oss inne i tälten ett tag men sen kliver isac ur och då kommer gubben och klagar på att mopederna och att någon ringt om en papegoja som skulle vakta dom på natten? vi fattade inte vad han pratade om men sen kom vi på att det såklart var gurra,pascha och fjutt! hmm... så vi plockade ihop grejerna och åkte hem.
jag hade ingen kamera med mej med det hade rebecka så hon kommer förmodligen att lägga upp dom hennes blogg <:

om några minuter blir det att åka till stallet på möte,boring! menmen,det går nog fort.
efter det åker jag hem till pappa igen och får se vad kvällen har att bjuda på.
en promenad med hunden skulle nog inte sitta helt fel.
nu ska jag kila iväg,
puss/michaela


UPPDATERING

idag kan man väll säga att det är första dagen på sommarlovet,visst? för helg är det ju alltid efter fredag,men när man inte är i skolan på en måndag och det är den 14 juni då har man faktiskt sommarlov! :-D
skolavslutningen och klassfesten blev lyckad tycker jag,fast det hade ju inte gjort någonting om solen hade kikat fram.
åkte hem till pappa dagen efter,alltså lördag.där kommer jag att vara i en vecka,så åker tillbaka till mamma på söndag igen.
vaknade imorse av att isac skickade sms om att jag skulle komma till honom,så jag klev väll upp och klädde på mej och åkte. vi gick till sportkompaniet för han skulle köpa en fotboll,men dom hade inte en sån boll som han vela ha så det blev ingenting köpt. efter det kilade han iväg till gymmet,när han kommer tillbaka ska vi åka och hälsa på hos mamma. sen vet jag inte vad vi ska hitta på,önskar det kunde vara lite fint väder så man kunde sola och bada men nejdå.. så typiskt bara för att man har sommarlov.
jaja nu ska jag avsluta detta inlägg innnan det blir alldelens för lååååångtråkigt.
puss/michaela <:

BILDER FRÅN SKOLAVSLUTNINGEN


































ÄNTLIGEN...

...SOMMARLOV!!!!!!!!!

.

jag kommer att lägga ner bloggningen tills saker och ting har rett ut sej.
klarar inte av att ha det såhär, så jag måste fixa det.
har igen aning om hur lång tid det kommer att ta,kanske inte tar lång tid alls eller så gör de det.
jag är tillbaka sen.
jag lovar.
ta hand om er tills vi hörs igen.

/michaela.


4 DAGAR KVAR I 9:AN !!!!

sitte hemma hos isac och har nyss slutat skolan för dagen. hade först matte imorse där vi spelade spel,ingen SET, på svenskan lyssnade vi på våra dikter som vi spelat in när vi gick i 8;an och sedan engelska då vi tittade på film och fikade med 9D! kan inte påstå att det vart en jobbig dag iallafall.justja isac och jag gick till stureskolan för att kolla när sexorna hade fotbollsmatch mot lärarna,stannade inte kvar hela matchen men antar att lärarna vann.

isac har stuckit iväg till gymmet,så jag ska snart åka hem till min mammis. ska prata med henne om skolavslutningen och lite sånt! tänk att det bara är 4 dagar kvar,iiiiih :-D
jaja nu ska jag åka,
puss/michaela

DÅLIG UPPDATERING!

förlåt så mycket,men som ni vet så finns det inge internet ute hos pappa så där har ni anlednigen.finns längre inget internet hemma hos mamma heller,åskan slog ner i både datorn och hemtelefonen,hahah! tur är väll att vi har en laptop oxå ((:
i helgen har jag bara solat,solat och solat hemma på pappas balkong. och nu är jag brun på riktigt,brun utan sol är inge vidare. eller det funkar bra men inte fan luktar det gott! som isac sa:det luktar gammal curry som sitter fast i en bänk på lappens!HAHA.
nu ska jag gå upp och packa kläder som jag ska ha på mej imorgon,sen åker jag till älskling och sover där.
till imorgon hoppas verkligen på samma underbara väder som vi haft dom senaste dagarna -stekande solsken!

puss/michaela


STOCKHOLMSRESAN

lyckad dag det blev igår! först var vi och kollade på ett muséum,vilket inte var så roligt.även där kollade vi på dinosaurier i 3D,tyckte det var så intressant så jag somnade.
efter det åkte vi till stan och blev avsläppta där,mötte upp rebecka och sen började vi shoppa.började med att gå till den där skoaffären och där hittade jag ett par skor.blev ett par helt andra skor som jag hade tänkt mej men dom som jag köpte var finare.kan då säga att jag kommer bli en lång tjej på skolavslutningen,haha. hoppas bara att jag INTE kommer bli JÄTTEMYCKET längre än isac..
efter vi shoppat klart gick vi till grönan, skulle ta färjan över men det skulle ta 35min innan den kom så vi började vandra.började med att äta när vi kom fram,mötte isac och dom andra,sen åkte vi karusell. vid 20:15 tiden började bussen rulla hemåt till hedemora igen.
när vi kom fram gick isac och jag hem till honom,somnade nästan direkt!

fredag:idag är det fredag och lediga från skolan är vi också,nice! vaknade för ett tag sedan,vi klädde på oss och gick ut för att göra dels ett kontoutdrag och gå till cederlings och hämta ut isacs armband.efter det vandrade isac vidare till gymmet och jag gick hem till honom.när han kommer tillbaka så tar vi bussen till borlänge om vi hittar på två busskort!!
ikväll åker jag hem till pappa,hoppas på att isac oxå följer med.och om det är fint väder imorgon så kommer jag sola och bada! <;
puss/michaela

TURN THE LIGHTS OFF

hallåjsan!
behöver jag ens säga ännu en gång att det har varit en väldans slapp dag?idag har vi bara haft 2 lektioner,inte illa.efter skolan följde jag med isac hem,tog en filt och gick ut och solade på gräsmattan :) gjorde honom sällskap på dalälven när han åt,hem till honom igen och tog det lugnt bara och lite senare åkte jag hem.
följde med mamma och bellis till stan för dom skulle göra några ärenden.så jag passade på att gå till frisören och fråga hur mycket det skulle kosta att göra ljusa slingor i mitt hår,det skulle kosta några tusen för dom var tvugna att göra avfärgningsgrej typ 3gånger och sen göra slingor för annars skulle jag bli orange/gul i hela håret,och nej tack det vill jag inte bli.så jag kunde räkna med 7000 ungefär :'o vart ska jag få pengarna ifrån?så förmodligen blir det att köpa den gamla vanliga färgen så jag får bort utväxten... hatar mitt hår just nu!
snart ska jag hoppa in i en dusch,sen lägga fram kläder till imorgon.kommer nog att somna tidigt ikväll,jävligt trött och ont i magen har jag också,men får jag sova så går nog det över.
puss&godnatt/michaela

GODMORGON

blev inte direkt sent igårkväll så idag är jag riktigt utvilad.
ååh vad jag tycker det är härligt att vakna när solen skiner in genom fönstret,det är då man inte har några problem med att gå upp.men det är en helt annan sak när regnet piskar mot fönstret och man nästan kan höra dom kalla vindarna,nej usch då vill man bara ligga kvar under täcket.jaja skit i det nu,haha.
isac har kilat iväg till gymmet,förstår inte hur man kan gymma så tidigt på morgonen,fast det är klart då blir man nog riktigt pigg och det är väll bra? klockan är bara 8 och jag är färdig inför en sista skoldag denna vecka,eller ja vi har ju skola imorgon med men då åker vi ju till stockholm.
nu ska jag kika om det hänt något roligt på facebook och sen börja röra mej till skolan,
puss/michaela

TISDAG 20:23

sitter och försöker hitta ett par snygga skor som ska passa till min avslutningsklänning men det går fan inte bra,
men så sa rebecka att hon visste en bra affär i stockholm så dit kommer vi dra på torsdag när alla 9or ska till stockholm!jag hoppas verkligen att jag hittar ett par skor,men det gör jag nog när jag har rebecka till hjälp <:
om en stund så ska jag åka hem till isac,där kommer jag att sova inatt. tror jag ska fråga honom om vi kan gå och köpa glass,det skulle ju inte sitta helt fel faktiskt!
nu ska jag gå och prata lite med mamma och bella innan jag åker.
puss/michaela

SÅ FINT VÄDER VI FÅTT EN DAG SOM DENNA

hemma från skolan,en väldigt slapp dag.kollat film på 3 lektioner,hade ingen NO,så a har inte haft direkt många vanliga lektioner.
skulle egentligen ha gymmat men jag kunde inte hitta någon ork inuti mej,så tar det någon annan dag.
sitter här hemma ensam,känns som om att jag är den enda människan på hela jorden som existerar just precis nu,just nu,just i denna sekund.

idag har jag ingen aning om vad som kommer att hända, och jag har ingen lust att blogga mer heller nu.
så detta var nog allt för mej idag,om jag inte uppdaterar någonting ikväll.vi får se hur det blir, ha det så bra!
/michaela



RSS 2.0