michaela <3 isac

hejhopp. kom nyss hem från älskling, blidde ikke att kika på någon film. efter typ 25min kanske kom ngn och skulle mäta där skrivbordet stod typ, isac ska få ett nytt databord/skrivbord siddu. sen gick han och efter typ 10min kom han, hans mamma och ngn mer med ett stort assnyggt databord/skrivbord! riktigt avis jag är :o  haha som dom kämpade för att få in de på hans rum. tror dom höll på i kanske 30min ;p och där satt jag mitt i allting och kollade på,mohaha.det slutade med att dom tog bort dörren in till rummet och skruvade av lite bitar på bordet sen gick de finfint. när delarna var inne på rummet började isac skruva ihop det igen och de blidde prima.
blidde lite myspys och sen kom vi på att samtidigt som han ändå skulle in med ett nytt bord och ta ut de gamla så skulle vi mublera om. oj fanns ganska många olika förslag. ni vet kanske inte riktigt hur hans rum ser ut så blir lite svårt att förklara hur grejjerna kommer stå. men iaf, sängen kommer stå rakt ut från elementet vid fönstret. haha ingen vägg på sidorna av den kommer de bli :o jag kommer ramla ur den, jag lovar :( iaf bordet kom vi inte riktigt på vart de skulle stå, finns ju så jävla många hörn som man kan ställa de i, eller okej de finns 3hörn. om jag kommeri ihåg och orkar så kan jag ta kort och lägga ut på bloggen så får ni se, jobbigt att sitta och förklara om ni ändå inte vet hur rummet ser ut.
blev hämtad runt 19.30 tiden, kom hem och satte mej vid datorn,sicken nörd man är. ska nog gå och duscha snart och sedan ta mej något att äta : )
puss /michaela




HAHAH,bilderna är kanske 3-4år gamla? xd

hemma hos älskliing

slutade skolan för typ 15min sen. följde med isac hem, leker md han idag.
men a ska typ kolla film så skriver ngt senare ikväll kanske.
puss / michaela

NAMNSDAG IDAG

hej bloggen! jobbig tisdag de har vart då, började dagen med ett feting prov i NO. gick bättre än vad jag trodde de skulle gå iaf.fast de jag hade pluggat på var ikke md på provet -.- hejja! efter halva engelskan kila jag iväg, fixade lite grejjs och sen käkade jag,robin och jekiis pizza, mums. har inte käkat pizza på aslänge så de va riktigt mumsigt.  var tvungen att gå tbx t skolan sen, hade 2lektioner kvar och sen sluta vi. efter skolan gick jag och erika hem till henne. hade ju parkerat mopederna hos henne. käkade lite mat och äppelkaka sen åkte hon hem till sej och jag till mej.var hemma en stund och kollade en bit på en film; SJÖN. sen var det dax att åka på möte i stallet. jag hoppas vi fixar tröjorna, jackorna och schabraken!!! : D kan bli riktigt bra. när de va slut åkte jag hem och satte mej hänne vid datorn. fast oj vad rolig de va och sitta vid datorn,eller inte : o  men vi får se vad jag hittar på för ngt sen.  ha dt ;)

/michaela


HEMMA

har precisans kommit hem från stallet. red såklart sally,och de gick väll ganska bra. i början var hon jättestel och stark och vela absolut inte som jag vela, men sen efter ett tag då blev hon super. nej men usch varför sitter jag och skriver om hästar? sry. snart måste jag nog gå och plugga, har ju världens jävla feting prov imorgon :( efter skolan imorgon äre typ möte i stallet -.- ser inte direkt fram emot de. menmen, måste gå iaf. efter de hittar jag väll på något roligt, har ingen lust alls att vara hemma! men måste faktiskt gå och plugga nu, fast först ska jag dusha. ha dt.

/michaela


sov hos beeebis lör-sön

lördag kväll:
jag åkte hem till linnéa vid typ 17 tidn. hon käkade mat sen gick vi ut. isac ringde och sa att vi skulle dra till john för de var typ fest där, iaf massa folk. så vi gick mot john men vi vågade inte gå in så fega som vi är, ist drog vi till hemköp för linnéa skulle köpa gummitugg. då ringer isac igen och säger att vi ska gå till soft house ist. vi går dit och träffar folk. sen går jag,linnéa,isac och pawlii hem till john. satt där och tog de lugnt, efter ett tag kom de asmycke folk men dom drog typ på dirr.kikade tv sen och jag somnade nästan -.- jag&linnéa drog hem vid 21.50 kanske :(  höhö vi käkade äppelpaj och vaniljsås när vi kom hem, fett gott (y' sen gick vi och dejta kudden.

söndag: vaknade runt 10 ? vi gick ner och käkade frukost. gick upp &klädde på oss,sen vela linnéa ha godis så vi vandrade ner på hemköp. påväg hem gick vi förbi john,vi tänkte gå in men de såg ganska dött ut och klockan va ju ganska tidigt så vi hoppade över de och gick hem ist :p  jag åkte hem nästan direkt sen. när jag kom hem var de ingen hemma. jag kikade lite tv, skulle ju egentligen plugga men vem orkar göra de? inte jag iaf. när dom andra kom hem åkte jag & mor till börlänge och köpte gardiner.när vi kom hem fick hon sy gardiner till mej och jag gick ut till mej och började mublera om. fan va konstigt de blidde, men orkade inte göra om de så nu får de vara sådär. kanske lägger ut en bild imorrn. men nu ska jag gå och duscha sen ska jag nog plugga lite. har ju världens största NO-prov på tisdag : (  ha de bra0 och ta de chill !
/michaela


älskling sov hos mej !

yääsbox, blev att isac kom och sov hos mej,mys. han hade med sej två filmer, men vi kikade bara på den ena.helt okej film,men den var ganska läskig :( eller äcklig kanske man ska säga? lix halva kroppar som springer runt? isch! sen på lördagn åkte han hem vid typ 12kanske :( <3 men shiit vad jag tycker om den pojken (A'

ingen skola för michaela idag

har inte fått mycke sömn inatt. hade jätteont i magen och värk i hela kroppen när jag vaknade imorse så de blidde ingen skola för mej idag.ist låg jag kvar i sängen och sooov längelänge, sköönt som fan kan jag lova!
jag kan oxå lova att jag saknar mitt älsklingshjärta, linnéa alltså :(  men ska nog gå och duscha nu.
hejjs!


SKOLJOGGEN

jahapp så satt man här igen då. skoldagen har varit helt okej, hade bara 2 lektioner sen kl 13 var det dax att springa. fast innan springningen gick jag hem till älskling och kikade film. sen gick vi ner till svea parken. wiowio jag sprang 18 varv, jag & klara sprang tsm hela tidn ;p efter springningen gick jag hem till isac igen, vi kikade klart på filmen,sjuk film. sen åkte jag hem,käkade pannkaka,MUUMS. åkte en sväng till stallet,när jag  kom hem igen så var jag tvungen att plugga NO.har ju typ världens största prov på tisdag : ( menmen..
sitter och typ halv sover, är astrött och klockan är bara 19.16. blir nog att dejta kudden tidigt ikväll. orkar fan inte skriva någe mer nu. pusshej :*

onödig dag

idag har de varit en dag som jag lika gärna hade kunnat vart utan. dagen blev åt helvete redan imorse. iaf efter att ha kämpat mej igenom skoldagen så följde jag md älskling hem, underbart! blev hämtade vid 17.30 .  var hemma en liten stund, sen brummade jag en sväng md moppen för orkade inte vara hemma. när jag kom hem kom dt folk. bla mammas syster och hennes lilla dotter från norge som är här på besök  i en vecka. var askalas länge sen jag träffade dom. vi ska käka tacos och ha det mys. om jag har tur så kanske älskling kommer och sover hos mej. men ska kila iväg nu ! ha dt.
/michaela




BILDER FRÅN HELGEN!








incu-you're my sun (L'

can you tell me what I should do?
to be the most important thing in you're life
what should I do, how should I be, to be near you?
what's wrong why can't you tell me?
how to get to your heart.

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

make up you're mind, come to your decision
do you want me or not?
cause if you don't i try to go on with my life
but no one compears to you
If you're beautiful, I'm the opposit
no doubt, true love comes from the heart
you like those other guys who's running after you
the question is, do they love you for real?
can you tell me what i should do
everything I do, I do anything for you

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

we need to cross the ocean of misunderstanding
and talk deep into our hearts
we need to sort out all our complications
and find out who we really are

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me, makes me believe


tråååkigt

mmh tjenaah! sitter här och gör ingenting,skolan har vart jävligt tråkig idag.har gått hur segt som hällst juh ;o
tänkte gå hem för jag hade så ont i magen men jag stannade kvar. käkade när jag kom,ringde och pratade md pappa. usch har inte träffat honom på länge :( hoppas att vi ses snart. lite senare brummade jag och bellis iväg på moppen för vi vela hitta på ngt, åkte lite runt runt och fjolla oss.vet inte hur många gånger vi åkte & flög i farthindrena,så jävla roligt xd iaf vid halv 19 åkte vi hem. anmälde mej till hopptävling den 4okt. wiowiowio. men har inge mer å berätta nu, hejjdååååe!
/michaela


natt md isac,linnéa & andreas!

igår gick jag och linnéa ut till mej vid halv 21.30 för vi skulle kika film.efter typ 10min skulle vi gå och möts isac och andreas för dom skulle sova md oss. eller ah de dom skulle först bara va md oss ett tag men de blidde att dom som kvar. först kikade vi klart på filmen som jag och linnéa hade börjat kika på, sen typ pratade vi och ah gjorde massor. efter några timmar vandrade linnéa och andreas upp i sängen och jag å isac låg kvar i min säng under dom. jag somnade efter ett tag medans dom andra var vakna tror jah. men sen blir jag väckt av linnéa som är kissnödig -.- så de va bara å kliva upp ur sängen och följa md henne ut. men de konstiga var att andreas och isac var borta. så jag frågade vart dom va och då hade dom gått en promenad :o men hahah dom kom tbx efter typ 10min. sen gick vi och lade oss igen,eller jag gjorde iaf. andreas ritade en fittblomma, linnéa målade naglarna och isac satt i sängen xd fattade inte hur dom kunde vara så pigga. till slut lyckades jag somna igen, vaknade av att min telefon ringde kl 9.50. de va mamma som skulle säga att de var frukost. efter att vi käkat gick vi ut i mitt hus igen, linnéa och andreas åkte hem efter typ 1timme och isac åkte vid 13 tiden. sen blidde jag ensam :( menmen jag överlevde. senare kom linnéa till mej igen, vi kikade på film, fast vi somnade till den. sen brummade vi till rättan prisan och köpte mat. åkte hem och lagde tacos. fan va vi är bäst på å laga mat! käkade och sen åkte linnéa hem. nu ska jag gå&duscha! 

/michaela ; )


linnéa är här nu!

var nyss och hämtade linnéa ; ) vi ska väll hitta på ngt, kanske vi får pojk besök ? man vet aldrig md dom ;p
iaf kommer mer bilder från tävlingen sen när linnéa skickat dom.
hejdååå! :*

TÄVLING

wiowioiwo, pållisen har varit helt otroligt super duktig idag! blev felfri i LD så blidde en rosett md hem(y'
gick superbra för erika oxå ; ) och alla andra hedemora ryttare!ni är superduktiga.
kommer lite bilder från dagen.










puss /michaela :*


några rader bara

hejhej.sitter hemma hos linnéa,har precis komit hem från skolan. bad sista timmen -.- usch idag vare inge skoj å bada : ( iaf mamma kommer och hämtar oss snart, ska åka förbi vid rockan först och h ämta linnéas skor&jacka. sen åker vi vidare till erika så jag kan hämta cykeln&moppehjälmen.efter de blir de att åka hem, äta ngt för jag är askalas hungrig. åker till rätt pris och köper schampoo t pållis så hon luktar gott imorrn! asså de är inte långt kvar nu :o åker vidare till stallet sen, massor att göra där inför morgondagen. men mamma kommer nu så hinner inte skriva mer, men kanske kommer ett inlägg senare ikväll om jag hinner annars blire väll säkert ett imorrn.

/michaela¨


skolan,pannkaka och städat

kom hem från skolan och öppnade post som jag fått, ett från göran&lasse, ett från kyrkan och ett från lantbruksgymnasiet i rättvik.ah de är ju snart dax att bestämma sej vad man vill gå, jag vet typ inte vad jag vill gå. kanske jag vill gå handel, barn och fritid eller i rättvik? vet icke. menmen de fixar sej. iaf så gick jag ut t mej och började plocka ihop alla kläder som låg utspridda över hela golvet.käkade pannkaka sen då, fan va gott de va och shit vad ont i magen jag fick.haha! efter de började jag städa, får ju inga pengar om jag inte städar. aja de gick finfint,senare vandrade jag in och va social md älsklingssyster som kommit hem och hälsat på.shiit vad jag har saknat henne, tråkigt att hon åker hem redan ikväll :( men ska umgås md henne lite nu innan hon åker.
/michaela

22:48

klockan tickar och tickar, snart äre väll dax att dejta kudden. ah jag gör såå,michaela säger godnatt! :*


ojojojo gammal bild ;p


sover hos bästlinnéa inatt

åååååh så underbart, michaela sover hos linnéa. efter skolisch idag åkte jag först hem, erika var redan hemma när jag kom. vi åkte till granngården och jag skulle köpa nya ridhandskar och nummerlapp. men lix vem vill ha ett par svarta handskar med glitter på ? :o eller kanske ett par md typ hål? blidde iaf en nummerlapp (y'  sen skjusade hon mej till HÄLLA, skulle kolla och hjälpa linnéa md hindrena, alltså hon hoppade md rocky. de gick superduper askalas bra. jag åkte hem till mej sen och packade mina saker,sen drog jag t linnéa. fick åka md papii.vi blåste upp madrassen md munnen för pumpen hade gått sönder, väärsta snurrig man blidde. &nu sitter flickan å plugga och jag sitter å nördar mej hänne. men a ha de bra typ. / michaela


måste kila iväg t skolisch nuu!


ÄNTLIGEN !

hejhejehejehejehej! efter skolan åkte jag hem och käkade. hann inte göra så mycke mer förens jag skulle åka på moppekurs! och vet ni???? jag skrev provet idag och jag fixa de, 32/35 rätt :DD happyface lix !
var bara de jag vela berätta, nu ska jag in i duschen. hihi :*  pusssäääännn!

michaela hos erikaaaaaaa

har kommit  t erika nue. eller a jag kom hit för typ 1timme sen. ehm jag är hyper och springer runt i flickans rum md tomteluva ;o vad äre för fel på mej egentligen? hm känner värkligen att de kommer bli mycke sova imorgon och att vi kommer vara superduper pigga imorrn. eller?  aja har inge mer å säga nu. hejdå!


hemma från rocky

kom nyss hem från rocky. blev en tur ut i skogen. han va pigg & glad som vanligt. fan va jag älskar den hästen!
när jag ridit,gett honom mat och släppt in honom gick jag ner i andra stallet och pratade md erika och anna. sedan skjussade erika hem mej, ska fixa lite saker och sen ska jag åka upp t henne. jag ska söva hos flickan & följa md henne på tävling i djurås imorgon : )  men nu ska jag kila och äta& sen ska jag duscha.
sug och svälj trevlig helg!


gammal bild!

ingenting som vanligt

vad äre som är fel? vad äre som händer? har jag gjort något? jag vet inte vad jag ska göra. kan jag äns göra något eller är det förkent? jag är så grymt jävla rädd. och så osäker på allt jag gör.jag vet vad jag tycker och vill men något mer vet jag inte. allt annat är typ suddigt. jag vet ju ingenting, vet jag äns vem jag själv är? kan inte någon bara säga till mej vad detta är,eller berätta för mej vad jag lyckas göra för fel hela tiden. jag vet inte hur länge till jag orkar.

michaela'


T O R S D A G

hej hej hemskt mycket hej.vaknade,fixade iordning mej och käkade.åkte hem t isac och tog de lugnt, vi vandrade t skolan sen.att vi alltid lyckas komma förkent och att per alltid lyckas dampa lika mycke :o menmen. & asså du linnéa vi måste skärpa oss md att komma i tid till lektionerna. när jag kom hem käkade jag pannkaka, muuums! sen satte jag mej och pluggade,asså pluggar varje jävla dag -.- jag ska fan klara de jävla moppeprovet! a har inte gjort så jättemycket mer än å pluggat idag, weeii typ superskoj dag.
/michaela


mobilkameror suger kukn!

GOD MORGON!

jag &älskling kilar t skolan nu! pusshej :*

YOU'RE MY SUNSHINE !


hemma från skolan och moppekurs

skola idag igen dåe, usch! har värkligen inte varit ngn skoj dag. skolan var cp,hängde inte md ett piss -.- väldigt mycke funderingar och grejs som snurrar just nu.men fixade ännu en skoldag,duktigt. hade ingen skjuss och orkade inte åka buss hem så jag gick. tog väll typ 40min kanske ? när jag kom hem var jag värsta hungrig så jag åt.satte mej vid datorn och pluggade ett tag & sen for jag på moppekurs.wiihoou bara en gång kvar nu sen dax för prov (y' undrar vad som händer om man inte klarar de?:o kom nyss hem och då satte jag mej här och fixa lite. ska duscha nu' /michaela


NYA FAMILJEMEDLEMMEN!


hon e finare i värkligheten.hihi ;p

tisdag NOprov & stoppad av polisn

hejhejhopphoppsantralala nej men seriöst nu michaela, tjenixen ;p  detta har värkligen inte varit ngn vanlig tisdag kan jag ju lova,right linnéa ? iaf de började md att vi hade NO prov,haha jo de gick ju som de gick. jag och linnéa har varit hur flummiga som hellst idag,väärsta buusiga flickorna.mohhahah. iaf efter provet skulle michaela&linnéa cykla ner t ica för att köpa tuggumi. och vad äre som händer dåe? joo vi blir stoppade av polisen som står på andra sidan vägen. jag skulle typ precis stanna för a de va stopplikt, men då börjar polisen på andra sidan å viffta md armarna och "skrika" att jag skulle köra över t honom och då gjorde jag de,utan att stanna vid stopskylten...
han: du stanna inte vid stop skylten. 
jag: nej för du vifta ju att jag skulle komma.
han:men de var en stopskylt så du skulle ha stannat.
jag:men du vifta ju att jag skulle komma :o
han: du kan åka bort till polisbilen där borta.

patetiskt!

sen frågade den andra polisen en massa saker,vad jag hette,när jag var född, om jag hade några syskon,vad mina föräldrar hette,vart jag bodde,osv..  sen ringde han t typ ngn som gav han uppgifter om mej för att kolla så jag inte ljög.sen blev de ett samtal t mor och sen fick jag en böteslapp -.- först skulle jag ha fått betala 1000kr för att jag inte stannade vid stop,sen kom dom på att jag skjussade linnéa som var 14 och de kostade 500 , så då tänkte dom typ först lägga ihop det men sen sa dom att jag bara behövde betala för att jag skjussade linnéa, så då blidde de bara 500kr (y'  haha asså allting händer oss,så jäävla dååliga vi är!

sen när jag slutat skolan och kommit hem käkade jag värsta goa pyttipannan.pluggade moppegrej och sen nu sitter jag här och nördar mej. imorrn blir de moppekurs igen så vi får se om de blir någe dator för mej.de visar sej. nu ska jag nog cykla t stan och vara md bästevän. heeej då! 


måndag'

vaknade och ville inte upp för jag visste ju vad som väntade, skolan.... tog mej upp t slut iaf och fixade väll iordning mej.käkade frukost och drog t skolan. de var väll en helt okej dag, när jag kom hem åt jag mat och pluggade lite. 17,20 åkte jag på moppekurs.haha alltid lika roligt, nästan iaf. när de var klart åkte jag hem och pluggade NO. gick inge vidare bra, fiifan vad jag hatar de ämnet. inge mer å berätta nue. puss :*


hejdå nu åker michaela till skolan'


helgen'

lördag; vaknade tidigt och åkte till kupolen md papii.trevligttrevligt,jag fick vara hans smakråd när han skulle köpa jeans.mohaha. senare var de invigning av vasaplan eller va de heter ;o &jag skulle ju vara md och springa ngn stafett.vi kom 2a, wiihoo.haha! när vi hade sprungit gick jag&maja hem t henne.jag hämtade  mina saker och gick ner t planen för jag var tvungen att hämta min tröja.träffade isac så han följde md mej ner dit, när vi hittat min tröja så kom bella och sa att hon skulle vara md på 60m oxå så vi stannade kvar och kikade. vid 18.20 gick isac,jag å bella åkte hem 10min senare. när vi kom hem käkade vi tacos,sen va de en asbra film på tv (y' kommer inte ihåg vad de heter men den var iaf asbra! när den va slut gick jag och dejtade kuddden. 

söndag; gick upp vid 11. käkade frulle och klädde på mej.satte mej i sängen och pluggade NO. har prov på tisdag -.- asså de är asmycket nu jag kommer fan inte hinna md allt.menmen.. åkte t mor vid 14.30 tiden, vi åkte  upp till kupolen för jag skulle hämta en väska jag lagt undan. när vi gjort de åkte vi och kollade på en häst,de är klart vi ska köpa den.hon heter wake up little suzy, hihi supergullig ;* kan lägga upp en bild imorgon eller ikväll om jag hinner. när vi kom hem duscha jag och kika tv, de va poirot på tv. sen dejtade jag kudden.


hos älskling!<3

ah hejhej. sitter hemma hos isac, vi har nyss kikat film. vi kika på halloween ressurection, lääskigt vettni ;P
aja som ni redan vet så åker jag hem till pappa idag och kommer hem t mor på söndag. men nu har jag inge mer å säga, mohah. pussän :*

idag äre torsdag

vaknade vi 06.40 idag, klädde på mej och käkade frukost.runt 8 tiden kom mor och skjussade mej å bellis till skolish.började dagen md 1timme 20min NO -.- värsta lektionen på hela veckan.när jag kom hem gjorde nå test på datorn om moppegrejs, gick asbra.haha! käkade pannkaka sen,mums de va gött ;p har inte gjort så mycke mer idag faktiskt. imorgon åker jag hem till pappa och som vanligt så har han ingen dator så de blir inge bloggning för michaela på heela helgen... kanske söndagkväll. ha en underbar helg. pussän på er från michaela :*<3


7 månader

7 underbara månader med min älskling idag :')
du är de bästa som någonsin hänt mej.
ingen mej utan dej.
älskling du är mitt allt.
ingen betyder mest för mej.
jag älskar dej md hela mitt hjärta (L'

   


skola &körskola

slutade skolan 15.00 idag, efter skolan åkte jag hem och käkade.tog de lugnt ett tag och sen åkte jag till körskolan 17.20, fiifan va tråkigt de va.sitta och lyssna och svara på frågor i typ 2timmar :( menmen, bara 4ggr kvar (y' när jag kom hem käkade jag pizza och sen satte jag mej vid datorn och nörda mej.men ska nog gå &duscha nu. /michaela


idag är idag

dagen har varit helt åt helvete! var hos isac imorse och de var iinte åt helvete iaf,de va bäst. kom till skolan sen iaf. från att man går innanför dom där jävla dörrarna tills man går ut igen äre ju ett helvete.usch tycker inte om skolan.de brukar vara okej att gå till skolan men idag vare värkligen inte de.hade lika gärna kunnat lega kvar i sängen hos isac,menmen...  när jag kom hem från skolan gick jag och lade mej, mådde inge bra.gör jag inte nu häller,och de finns väll olika skäl till att jag inte gör de.men orka prata om de nue/då/sen -.-
när jag vaknade började jag skriva typ en berättelse som jag ska lämna in till åsa så jag kanske får ännu högre betyg i svenska,vill ju att ett MVG nue. orkar inte skriva nå mer nu,förästen tror inte de blir någe bloggning för mej imorgon :( men de visar sej. ni får ha de bra0.
/michaelaa


ingen bloggning igår

vart ingen bloggning för michaela igår, men kan berätta vad jag hade för mej. när jag kom hem från skolan käkade jag mat,sen blev de att skjusa bellis till stallet.när jag skjusat henne kom jag hem och bytte om till ridkläder. tankade moppen och sen for jag oxå till stallet. red sally, vart lite träning inför säter. hoppade nästan 1m , de gick värkligen superduper bra! nu äre bara å ladda inför säter. iaf jag kom hem från stallet vid 20tiden,hoppade in i duschen och käkade sen.mådde helvete så jag gick å dejta kudden typ på dirr...
/michaela


RSS 2.0