SJUK?

dax för feber och en förkyldning kanske?
 har iaf ingen ork i kroppen,humöret är nere på botten, irriterad på allt,skolan suger,och nu tänker jag sluta klaga på allt.
har inte funnits ngn tid till att blogga dom senaste dagarna, men jag tror ni överlevde.
jag sov hos isac igår till idag, igårkväll kikade vi på tomten är far till alla barnen tillsammans med hans mamma&syster.mycket trevligt! skönaste filmrepliken var;
-jag behöver en ny grogg.
-men du har ju redan en?
-(klunk klunk klunk), nej den är slut.
HAHA!
innnan filmen började så började de brinna typ mitt emot stureskolan tror jag det var. så efter filmen gick jag och isac ner för att kika vart de brann, men det syntes ingenting så vi gick tbx.
när vi kom hem kikade vi mer tv,fast de fanns typ inge bra å kika på så vi gick och lade oss.

vaknade vid 11 tiden, låg kvar i sängen ett tag sen gick vi upp och käkade. klädde på oss och kikade lite tv.
när klockan var runt 15 gick vi ut och kollade lite på julskyltningen. var med lite folk sen orkade inte jag och isac vara kvar eftersom vi typ är sjuka bådatvå. så vi gick hem och lagade mat. hahahahaha isac är bäst på att laga pyttipanna xd  de rök nästan i köket och de lät som fan i stekpannan.
-vad i helvete !! :o
-hahahahahha vad gör du?
-de är lugnt, jag kan laga mat.
de smakade ju gott iaf, efter maten var vi aströtta så vi gick och lade oss i sängen. slutade med att vi somnade båda två och vaknade kvart över 6 och jag skulle hem halv 7, vi sov väll ungefär 1 1/2 timme.
konstaterade att jag hade en kvart på mej att packa ihop mina saker och gå till linnéas pappa. jag skulle bli hämtad där för att bellis var där och hon skulle å hem.
när jag sen kom hem fixade jag lite på mitt rum och mamma har julpyntat.finfint.
nu har bellis och mamma åkt och hämtat pizza, blir att smälla i sej de.
har inte tid att skriva mer nu, blir ett inlägg imorgon om jag hinner efter att jag vart i stallet.
puss/michaela


GODMORGON 08:00

godmorgon!
jag har precis gjort mej klar och har inget å göra så jag satte mej här framför datorn.
jag borde egentligen skriva en sammanfattning om min uppsatts för de är de ända jag har kvar att göra, men jag tror de skulle vara klart på fredag.
efter skolan idag vet jag inte riktigt hur det blir, om jag åker hem till pappa eller mamma. jag har iaf pratat med pappa och för honom får jag komma så. men de visar sej hur de blir md det. om jag åker till pappa så följer isac md mej!
nu ska jag gå och väcka isac sen vandrar väll vi till skolan om en stund.
puss/michaela

BIO TODAY

hallojsan eller godkväll kanske man ska säga. aja skitsamma, efter skolan kom mamma och hämtade mej.åkte hem och käkade sen åkte jag,bellis å mamma hem till elena och hämtade henne. sen brummade vi upp till borlänge för vi skulle kika på new moon :d vet  ni hur bra den var eller? myckebättre än första filmen, jag lovar. och ni som inte har sett den ni måste bara se den. de ända som var dåligt var slutet..
efter filmen åkte vi tbx till hedemora,åkte hem och jag packade kläderna jag ska ha på mej imorgon. jag sover hos isac inatt.haha vi har sovit md varandra varje dag i snart en vecka.
åkte till blå lagunen för dom mamma och bellis skulle käka, och sen skulle isac åxå käka md dom så han kom dit.
satt vi där och hade det 3vligt sen åkte dom hem och jag å isac gick hem hit till honom.
vi ska snart sova för jag är astrött, så godnatt folket!
puss/michaela

NU Å IGÅR

fanns ingen tid till att blogga igår, men när jag kom hem från skolan käkade jag lite sen åkte jag dirr till stallet. kollade när bellis red sen red jag, gick inte alls så bra.. sen kom kenneth och vämtade oss,han skjusade hem mej. de är ju så jävla kallt å åka moppe nu :o iaf när jag kom hem bad jag mamma fixa iordning käk till  mej medans jag duschade. & när jag hade duschat så hade hon gjort iordning värsta goa käket,men jagvet inte vad de heter.
pratade lite med mor&roger sen åkte jag till isac. sov här inatt. vi kikade på ngn film men jag var astrött så jag sov typ igenom hela filmen -.-

Nu, har jag varit vaken i 40min ungefär. jag gick upp,klädde på mej. kör utan smink idag,jag orkar bara inte sminka mej varje dag! sen väckte jag isac men han värkar ha somnat om. sen satte jag mej här vid datorn, tidsfördriv.
nu har jag inte tid att skriva mer, måste väcka isac igen å så. trevlig dag på er!
puss/michaela

DAGEN

hallå (:
när jag kom hem från isac bytte jag om till stallkläder,väntade på bellis sen tog vi moppen till stallet. blev att rida barbacka, red väll sisådär 40min. när vi kom hem igen så duschade jag, sen gjorde jag fruktsallad.hehe!
så de blir att smälla i sej i de ikväll. ssitter här och väntar på isac, fast de är typ 2timmar kvar tills han kommer men iaf.
nu har jag inte tid att skriva mer, ska käka.
puss/michaela


SÖNDAO

godmorgon, klockan är 13:43 och vi vaknade för ungeför 1timme sen. isac kollade på bleach sen käkade vi frukost. jag ska väll snart åka hem, isac ska på träning i borlänge. sen kanske han sover hos mej inatt (y
hatar att sova själv nu för tiden :s
justja jag ska nog vara snäll mot linnéa och ta rocky åt henne idag.
nu har jag inge mer att berätta.
puss/michaela

GODMORGON

vaknade för kanske 30min sen, jag&linnéa låg och pratade lite sen gick vi ner och käkade frukost.
jag satte mej vid datorn och tänkte blogga lite, vet inte riktigt vad linnéa håller på med.
idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag och linnéa ska iaf ut och gå en sväng snart. sen ska väll jag kanske börja plocka ihop mina saker och röra mej hemåt. och linnéa ska åka till andreas. ikväll sover jag hos isac älskling, blir nog att vi åker ut till andreas å linnéa om vi har ngn skjus, annars får vi väll gå :o
men nu har jag inget mer att skriva.
puss/michaela

linnéa <3 michaela
hand i hand livet ut!

VILL VILL VILL HA!


FREDAGSMYS

hallojsan, vaknade och fixade iordning mej.käkade frukost och gick till bussen med bellis& jekiis.
 musiklektionen gick ganska bra idag, spelade Zombie hela lektionen, måste träna mera!!
hade syo samtal idag oxå och jag ska söka handel,samhäll,barn-och fritid. så får väll se om man kommer in eller inte, de visar sej.
när jag kom hem fortsatte jag med min önskelista, den börjar bli ganska lång nu faktiskt ; )
packade lite saker, sover ju hos linnéa inatt : D får se vad vi hittar på för skojsigt!
nu har jag inte tid att skriva mer, kanske kommer ett inlägg senare ikväll.
puss/michaela


NIC & THE FAMILY- DJUNGELVRÅL

HAHAHA, cp låt dedär ;-)
michaela är gladgladglad, storasyster kommer hem och sover här över natten!
iih saknar henne så, och nu bah kommer hon.HAPPYFACE.
iaf, skolan har vart sådär. har haft ont i magen och mått illa hela dagen.
hoppas jag inte är påväg å bli sjuk, har inte tid med de.
&imorgon sover jag hos mitt älsklingshjärta,de kommer bli bäst!

linnéa du vet att jag alltid kommer finnas hos dej,vad de än är så finns jag här.
du vet att du kan prata med mej om allting,precis allting.
du är en så otroligt fin person,ingen ska behandla dej dåligt,INGEN!
du är min bästavän i livet, dom här åren med dej kommer jag aldrig glömma,minnen för livet.
jag älskar dej Linnéa Thorsberg!<3

kvällen fortsätter med mys framför tvn, mammas pojkar 20:00!
puss/michaela




MIN PÖJK SOVER HÄR INATT

nu är jag tbx med ett litet inlägg för kvällen, snart springer isac hemifrån sej till mej. han har börjat sprungit för han har fått för sej att han är tjock : o  vet inte vart han har fått de ifrån. och a sen sover han här, vi kikar väll någon film eller så.
från de ena till de andra, jag saknar min storasyster sjukt mycke :'(  jag vill värkligen träffa henne nu snart, tycker de är astråkigt att vi nästan aldrig träffas. men jag hade tänkt att jag nog ska börja åka till pappa på onsdagar den vecka de är hans helg och då kommer jag att träffa henne mera.
du ska veta att du betyder jättemycke för mej jekiis, även fast vi är ganska så duktiga på att bråka ibland : )
nu kommer snart isac, trevlig kväll på er!
puss/michaela


ONSDAG

sitter hemma hos isac,haha idag igen. isac gick nyss iväg och skulle fixa nå grejjer,han skulle komma tbx vid 19? så a jag är ensam här. roger kommer och hämtar mej när han slutat jobbet, vilket är vid 16 i think.
skolan idag har vart helt okej,fast jag är sjukt trött. hade daignos på matten och de gick inte bra, hade typ 5fel tror jag... menmen de var ju tur att de var en diagnos och inte ett prov (y
men nästa vecka har vi nog prov, bara hoppas på att de kommer gå finfint.
kanske slänger in ett inlägg ikväll, de visare sej om jag orkar eller har lust för de.
puss/michaela


TUR TILL AVESTA

hejhopp!
roger&bellis kom och hämtade mej hos isac, blev att åka till avesta för bellis skulle köpa en ram. slutade med att jag oxå köpte en,får se om jag hittar på något kul md den. kom hem och fixade lite uppe på rummet och nu sitter jag fast här framför datorn. hm  kvällen fortsätter med dusch,tv, och kanske en erika?
puss/michaela


TISDAG

nu har jag precis komit hem från skolan, eller a jag är hos isac. ska packa ihop mina saker och sen kommer väll ngn och hämtar mej. när jag kommer hem blir de att plugga lite matte och jag orkar, men annars blir de att bara ta det lugnt.har inget planerat. justja erika frågade om jag vela sova hos henne inatt för hon var ensam, så får väll se hur det blir med det. om jag får sova borta en natt till eller inte, annars kanske hon sove hos mej.
men nu ska jag umgås lite med min pojk innan jag åker hem.
puss/michaela

SOVER HOS ÄLSKLING

skolan idag har vart tråkig och värdelös,som alltid nästan.
efter skolan gick jag hem till isac och lämnade matteböckerna. gick vidare till bussen, åkte hem och käkade.tog moppen till stallet. haha red tim idag,gick bra. och erika hade halifax, vi gjorde ett litet byte.
när jag var klar i stallet åkte jag hem igen,skyndade mej in i duschen,käkade och åkte till isac. sover här inatt : )
godnatt!
puss/michaela

I SKOLAN

sitter i skolan,sista lektionen för dagen. ska skriva någon fakta uppsats om gatubarn i Ryssland. värkligen jätteroligt,eller inte!
efter skolan ska jag gå hem till isac,han är sjuk och vill ha sina matteböcker. bli frisk nu!
sen tar jag bussen hem,byter om och vidare till stallet.
nu måste jag fortsätta skriva på uppsatsen.
puss/michaela


SÖNDAG

hej tråkig söndag.
vaknade upp hemma hos älskling imorse. när jag vaknade halv 12 satt isac vid datorn och kollade på nå grejs, han hade tydligen vart vaken i en timme.
pappa kom och hämtade mej vid halv 13, åkte hem och käkade sen sov sov jag i soffan ett tag ;-)
pappa väckte mej halv 16 och sa att de var dax att åka till mamma, så jag gick och packade ihop mina saker och sen åkte vi.när jag kom hit packade jag upp mina saker och sen kikade jag tv. filmen som jag och isac kikade på igår gick på tv 1000 så jag kikade en stund på den, sen gick jag ner hit till datorn. förästen filmen heter taken.
värkligen en sjukt bra film, tycker ni ska kika på den.
nu vare nog inge mer jag hade att berätta.
puss/michaela


älskling får stå för dagens bild ;*

HELG

hej bloggen och såklart hej till er som läser min blogg :p
skolan idag var chillibill, hade musik första lektionen,linnéa hittad ackorden till zombie (yy
så vi satt och tränade på den lite. sen hade vi SO,språk och profil. på profilen spelade vi golf,haha jag trodde inte man kan kunde spela golf inomhus men de kunde man tydligen. när jag slutat satt jag och väntade på isac, sen gick vi hem till han, så nu sitter jag/vi hänne. 16.35 tar vi bussen hem till mej,han sover hos mej inatt igen, happyface på de!:D  nu ska jag spela lite.
puss/michaela

MH JUSTE

har precis slutat skolan,är hemma hos isac. om en liten stund ska vi gå ut och ta bussen till pappa, och isac sover hos mej inatt.happyface.
efter skolan igår åkte jag hem till pappa,så är där tills på söndag nu : D
får se vad som händer i helgen,sover nog hos isac på lördag.
och som jag sakt asmånga gånger så har pappa inge internet så kan inte blogga.
trevlig kväll :p
puss/michaela

HOS MIN ÄLSKLING

sitter hos isac, har ganska så nyss slutat skolan.
sitter och väntar på filmen som isac håller på att ladda ner ska bli klar så vi kan kika den.
vet inte vad de blev för film men den är säkert bra.
när jag kommer hem blir de duschen och tv.
justja jag skrev NOprov idag,de gick asbra.svarade på alla frågor,hoppas på ett VG kanske? men jag får säkert bara ett G.Hatar att få G, de är ju lix bara en bokstav.
men inge mer att säga nu,
puss/michaela

MOOOT BEBIS!

nu har jag pluggar klart & förhoppningsvis kommer jag att klara provet.
blir att åka till linnéa och umgås md henne ett tag, och de visar sej väll vad vi hittar på för bus :)
bjuder på en lite småkul bild <:


GRABBS VISSTE NI?

- när hon kollar på dina läpper så vill hon kyssa dig
- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig
- om hon är arg / ledsen håll bara om henne
- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne
- klicka aldrig
 upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör
- hon älskar när du skriver  "godnatt älskling" på kvällen
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter
- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut
- om hon har en ny tröja säg att den är fin
- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser
- när ni är bland folk, håll henne i handen
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar
- när ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne
- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår
- visa att du är intresserad och förstående när hon pratar, även fast du inte är det
- beröm henne vad än gör
- låt hon bestämma vissa saker, du är inte boss
- säger hon att hon vill att du tex köper ett par byxor som verkligen inte är din stil så lita på henne och gör det bara, hon menar inget illa vill bara visa upp dig inför alla
- älska henne för den hon är

PLUGG,PLUGG & MERA PLUGG

hejhej,mizzie här. haha fick mizzie från linnéa,vet inte vad hon får allting ifrån :p
idag vaknade jag vid 10,låg kvar en stund sen gick jag ner och käkade med bellis å roger.
gick upp och började plugga, satt i kanske 1 ½ timme sen åkte jag med till avesta fram och tbx.när vi kom hem satte jag mej med böckerna igen, jag hatar att plugga,jag hatar NO, jag hatar att vara 2poäng ifrån godkänt, jag hatar omprov...
okej dehär är första omprovet men iaf.
orkade inte plugga mer så startade datorn, ska väll försöka slita mej från den snart.
och försöka få tag på isac som jag inte hört ett piss från sen igår när hon drog på fest vid 18 !!!!! :o
jag ska oxå smsa linnéa och kolla om jag kanske kan komma till henne ett tag.
puss/michaela


BORLÄNGE MD ÄLSKLING

först ska jag tacka för en sjukt rolig kväll igår! tack alla :p
vaknade först klockan 7, sen somnade jag om igen och vaknade klockan 9.jag&isac gick in och käkade frukost å pratade lite med mamma&roger. sen gick vi ut till mej och klädde på oss,kom på att vi skulle åka till börlänge för isac skulle köpa nya skor. så vi gick hem till han och tog sen bussen till blg. träffade freddie,molly och germo.kulitkulit.sen köpte isac skor, han köpte ett par precis likadana som han redan hade fast ett par svarta ;p
hm sen gick vi till donk3n, sen till bussen.på bussen träffade vi love,bengan,goran,jeppe,oskar.
vi kom nyss hem,käkade spagetti och köttfärssås,muums!
och nu sitter vi här, ska dra till linus nu.
puss/michaela & isac

MH PRECIS!








HELG

sitter hemma hos linnéa, slutade skolan för 40min sen. gick hem till linnéa och käkade, sen drog hon till rocky och jag stannade kvar här. när hon kommer tbx ska jag vara med henne ett tag sen ska jag väll hem antra jag.vill inte sova hemma men jag måste,får inte sova borta på hela helgen...  isac kanske följer med och sover md mej natt.
ah vi får väll se vad som händer med den här helgen, om de blir som planerat eller inte.

sitter & knarkar cranberries-zombie.  ska försöka lära mej att spela den på gitarr.linnéa sjunger och jag spelar gitarr (y' 
nu har jag inge mer att berätta för tillfället, kanske senare.
puss/michaela


LALALALA SMIIILE

jag har ingen tandställning längre!!!!! :DD
shit vad skönt att den är borta nu, men kan lova att de känns konstigt. när hon klippte bort den kändes de som om att jag inte hade några tänder kvar.haha.efter att hon klippt bort den,slipat och putsat fick jag gå därifrån och komma tbx kvart i 2. jag &mamma åkte först och fikade på ett asmysigt café, sen blev det att gå i massa affärer.
jag köpte:
jacka-stadium
tröja-only
leggings-gina tricot
trosor-gina tricot
hårfärg-åhléns
efter några timmar åkte vi tbx till tandläkarn, fick trådarna bakom tänderna och sen åkte vi hem.
jag stekte pannkakor, sen käkade jag dom ju såklart. umgicks med bellis sen blidde att färga håret, mörkt igen.
nu sitter jag här och väntar på att jag ska få gå och skölja ur färgen. de är väll sisådär 15min kvar.
& så väntar jag på linnéa som ska sova hos mej inatt<3
klockan 20 ska jag kolla på mammas pojkar, de får man ju bara INTE missa.
puss/michaela


HEMMA

kom nyss hem från älskling.
var först ensam hemma där för isac var på möte och de var ingen annan hemma, men sen kom han. vi gjorde inte så mycket, jag vela kika en film men han hade inga filmer på datorn längre så vi pratade mest : )
skoldagen var nice, hade vikarie på svenskan & matten.och på idrotten trodde jag och linnéa att de var bad så vi hade inga idrottskläder.för fyrken hade ringt till linnéa igår och sakt att vi skulle ha bad idag, men nejdå de hade vi ju inte :o  så vi fick låna kläder, trodde vi skulle få låna shortsen som är mörkblå och som de står vasa i röven på, men fick vi de? nej. fick låna nå andra shorts som var typ svarta/turkosa och linnéas var svart/rosa typ.
haha fan va fula dom var! menmen, de gick bra att springa i dom oxå.
& idag är det sista dagen med tandställningen,imorgon tar jag bort den. de ska bli så jävla skönt, men jag kommer nog se rolig ut. och de kommer vara ovanligt att se mej utan tågräls, haha.
nu ska jag gå och äta macka, sen tv. och plugg....
puss/michaela



SNARTSNARTSNAAAAART

helvete vad kallt de är ute. slutade skolan för typ 10min sen, gick hem till isac. får väll se vad vi hittar på.
ikväll blir det att plugga, dehär vart ett konstigt inlägg.
puss/michaela

JOBBIGT LÄGE

hej bloggen!
skolan idag har vart ett helvete, hade ju SO-prov och det gick faktiskt ganska bra.svarade på 17 av 20 frågor. kan ju alltid hoppas på ett G iaf. NO läxförhöret gick oxå bra även fast jag inte pluggat.eller okej pluggade typ 10min på studierna. hade 9 av 11 rätt, weei. nu är det bara att plugga till andra läxförhöret som är på torsdag + omprovet som oxå är på torsdag.
menmen de är bara å bita ihop. 
slutade 16 idag, åkte hem dirr och käkade. åkte till stallet och hämtade en bild sen hem igen.
ringde till pappa, och börjar gråta i tele... saknar pappa. har inte vart hos honom på typ 1 1/2 månad.
aja iaf så gick jag ner till datorn sen och nu sitter jag här.
&jag hoppashoppashoppas helgen kommer bli som planerat, annars tar vi det nästa helg!
men nu ska jag nog gå och duscha, ah de tänker jah.
ha de gött!
puss/michaela

ISACHJÄRTAMICHAELA

idag idag idag är det en speciell dag och den betyder mycket för mej. jag&isac har vart tillsammans i 9 månader. shit vad jag älskar den pojken, han är världens underbaraste och gulligaste.han är allt jag någonsin önskat mej, och den jag vill dela resten av mitt liv md (a'

imorse vaknade jag av väckarklockan,gick upp direkt och fixade iordning mej.käkade frukost och gick till bussen.
när jag kom till skolan märkte jag att jag glömt skåpnyckeln så fick gå till lärarrummet och lämna sakerna.
dagen har vart jävligt segt men den har ändå vart ganska okej. kom hem och käkade, åkte till stallet och nu är jag hemma. ska snart käka och sen blir de att plugga som en tok. har både NO och SO prov imorgon. eller de är bara läxförhör i NO men iaf. + att jag har omprov i NO på torsdag...
så blir att plugga plugga och plugga lite till ;s
men nu blir det mat.
puss/michaela


HAPPYFACE


min tävlingsdag blev värkligen lyckad. kom hem med en gulblå rosett, och ni hästfolk vet ju vilken plats man kommit på då eller hur?;D  och för er som inte vet så är de första plats. kom felritt i LDn och det var bedömning A/A så alla felfria vann.
i LCn rev jag andra hindret i grunden men är super nöjd!

RSS 2.0