EN DAG KVAR TILL LOV!

skolan idag rullade på ganska fort tycker jag,vi var bara 5st på sråket så vi kollade klart på filmen sen fick vi sluta.efter skolan hade jag kvarsittning i en timme,mindre roligt.isac och bella väntade på mej,var meningen att vi skulle äta men bellas träning började halv 5 så det hanns inte med.jag följde med isac hem medans bella tränade,vi gjorde inte så mycket.satt vid datorn,pratade en stund och såklart lite mys.jag vandrade ner till vasaliden runt halv 6 och blev hämtade.kom hem och åt lite och satte mej sen här framför datorn.justja jag har kört igång tvättmaskinen oxå,så duktig man kan vara!
nu är det dax att avsluta detta inlägg, ska snart ta mej en låååååång dusch !
puss/michaela


TISDAG'

hade ingen svenska idag,vilket innebar att vi fick sluta en timme tidigare,gött!
efter skolan gick jag hem till isac,vi åt lite mellis sen drog det iväg mot gymmet. träffade rebecka och mirre, johan,orly och damir var oxå där.trevligt trevligt.det var första gången jag var dit till gymmet faktiskt,men inte den sista. efteråt blev det dusch och basta,underbart skönt det är att basta.iaf så traskade vi hemmåt sen,mamma kom och lämnade kläder till mej,alltså jag sover hos isac inatt.
nu ska jag lämna datorn och ta mej en promenad med pebbles,
puss och godnatt/michaela

FILMTIPS!


känner att jag bara måste få tipsa er om denna film,
my sister's keeper.
det är lätt en av dom bästa filmerna jag har sett, en film som verkligen rör enda in i hjärtat.
den handlar om Kate,en tjej som får diagnosen leukemi när hon är 2år.alla tror att hon ska dö men hon får tillochmed uppleva sin 16års dag. och det är tack vare hennes lillasyster Anna som är en "medicinsk donator". föräldrarna vill typ ta ena njuren från Anna och ge till Kate för att dom tror att hon ska överleva då,men när Anna fyller 13 bestämmer hon sej för att hon inte längre vill vara donator,hon stämmer sina föräldrar så att hon själv kan bestämma över sin egen kropp,för det har hon inte fått gjort tidigare. men samtidigt så vet hon att detta kan leda till Kates död.


mer säger jag inte,jag är inte bra på att förklara filmer så jag tycker ni kan ta er tid att kolla på den. den är bättre än vad det låter.
denna film får 9 av 10 toasters!:-D


SHOPPING











fredag-lördag-söndag

har inte kunna bloggat något i helgen pga. att jag har vart hos min pappa hela helgen.
kom hem till han på fredag eftermiddag, åt grekisk sallad och tittade på let's dance.tog mej en dusch och gick till sängs.
lördag;vaknade halv 12,trodde att jag skulle vara hemma själv men sara och småsyskonen hade hunnit tbx från shoppingen.men pappa och bellis var fortfarande borta.jag satte mej i soffan och kollade på ronja rövardotter och bröderna lejonhjärta med lillebror,haha. på eftermiddagen kom pappa tillbaka med bilen,då åkte sara och jag in till stan för att hämta mat och min älskling.hade en riktigt mysig lördagkväll framför tvn med godis,dricka,chips och familjen.
söndag; vaknade runt 10 tiden, åt frukost och duschade. efter det frågade pappa om jag och isac vela föja med upp på skogen och kolla efter vildsvin.jag har aldrig sett ett vildsvin irl så jag vela såklart följa med och det vela isac med.fast tyvärr så kunde vi inte se några idag.när vi kom hem hade sara gjort mat,käkade och packade sen ihop grejerna för att åka tillbaka till mamma. väl hemma hos mamma så hjälpte jag henne med att åka och handla,på kvällen åkte jag till isac. vad kvällen har att bjuda på får vi se,
puss/michaela

SICKEN DAG

tjabba,michaela är tillbaka!
älskling fick stå för kvällsinlägget igår som ni kanske såg,haha.
senare på kvällen kollade vi på en ganska bra film,just nu minns jag inte vad den heter men den handlade iaf om en seriemördare.låter spännande va?;p nej men asså jag orkar inte förklara vad filmen handlar om men det är iaf bland annat om en seriemördare.aja nog pratat om dendär filmen nu!
nationella idag gick nog bra tror jag,det kändes helt okej iallfall.
efter skolan gick isac och jag för att möta bella,vi skulle gå och svulla i oss pizza för bella hann inte hem före innan hennes träning skulle börja.så vi vandrade glatt till dalälven och sen hem till isac,bella bytte om och sen vandrade vi  lite mindre glatt till vasaliden.eller det var väll jag som inte var så sugen på att sitta och kolla på i kylan medans hon tränar,jag vill ju oxååå spela!!!
mamma kom och hämtade mej och bella sen,åkte ner till ica för att handla och sedan rullade det på hemmåt.väl hemma så kokade jag mej en kopp te och väntade på pappa som kom klockan 19 och hämtade mej för att skjutsa upp mej till isac. och nu sitter jag här igen,var ut med pebbles för en liten stund sen,rolig vovve dedär.isac kom nyss hem från träningen.han tränade med hedemora för att han själv inte har någon träning i borlänge denna vecka mer än på fredag.
nu ska jag kika om det finns någon bra film att tanka hem,om det är någon som har ett bra filmtips så skriv gäärna.
puss/michaela

ISAC TESTAR PÅ BLOGGLIVET!

hello there!
i'm just sitting here and practising my english abit, we got a nationall test tomorow. So thats why im writing this in english, anyway i think im sooo damn good. At the moment i'm just sitting here, home with my girlfriend chilling and hanging around with the family. peace!, one love daWg
//isac


TISDAG'

sitter hemma hos isac efter veckans första skoldag,för mej alltså.
dagen har sprungit iväg i en rasande fart,vilket är skönt.
när isac har duschat klart ska vi åka hem till mej,kanske baka en sockerkaka?haha. nej men jag är så väldans sockersugen så måste ha något,skulle ju inte sitta fel med en feting godispåse..
blir att tagga inför nationella i engelska oxå,uppsattsen är imorgon.känns som om att det inte kommer gå direkt bra,jag och min engelska liksom?pfft.
nu har jag inget mer att skriva,har inte hänt direkt mycket i mitt liv idag.men dagen är ju inte slut ännu  ;-)
puss/michaela

;

ett litet inlägg sådär bara för att jag har tråkigt.
jag har nyss vart duktig och gjort våfflor,var typ hundra år sen jag åt det.
bellis slutar skolan snart och jag hoppas på att hon kommer hem då och gör mej sällskap!
funderar på att ta en promenad,frisk luft skadar aldrig en sjuk människa,inte en frisk heller,haha.

det jag skulle vilja ha nu är min underbara älskling,om han var här så skulle jag bli frisk mycket fortare!
han är verkligen det bästa jag har,utan honom vad vore jag då egentligen?jo ingenting.
han får mej alltid att skratta och le.han är den som får mej att känna att jag verkligen lever.
jag älskar honom med hela mitt hjärta,
&det kommer jag alltid att göra <3


åååååååh BORING!

att börja veckan med att vara sjuk tycker jag inte är någon höjdare..
blev ingen bloggning igår,förlåt för det.men jag hade verkligen ingen ork,isac och jag låg i sängen hela dagen och kollade film.inte vela man gå ut heller eftersom det helt plötsligt hade blivit snöstorm,jag trodde det var vår nu?
iaf så sov jag hos isac igår oxå,har inte sovit mycket inatt.har haft sjukt ont i magen och ryggen,när jag vaknade imorse så var det inte ett dugg bättre.jag kände att jag inte skulle klara av skolan så roger fick komma och hämta mej och köra hem mej.
nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och kika om det finns något bra på tv.
/michaela

isac bechir dahlstedt,du är mitt allt.


OBOY,SOLEN SKINER IDAG!

godmorgon!
vaknade tidigt av att solen lyste in genom fönstret,klockan var 8 och isac skulle upp kvart över för att han ska iväg på match.lycka till&hoppas det går bra för dom idag, DALKURD-GÄVLE.
just nu sitter jag här framför datorn igen,isac åkte för en stund sen och kommer hem ikväll. eftersom det är så fint väder så ska jag faktiskt gå hem,och kanske jag går till isac sen när jag ska hit ikväll igen.eller jag ska hit om mamma inte säger nej,men det tror jag inte hon gör faktiskt.
nu ska jag inte sitta här längre,för nu blir det på med kläderna och en promenad i solen!
puss/michaela

JUST SO TIRED

20:42 och jag somnar snart.sitter i värmen ingossad i täcket och lyssnar på lite lugn musik,fantastiskt skönt.
funderar på att lägga mej i sängen,kanske trycka på playknappen för att kolla en film.tittade på i love you Beth Cooper ganska så nyss,oj så rolig den filmen är alltså.för er som inte sett den förut och som gillar lite små töntiga men roliga filmer så rekomenderar jag den.
nu ska jag spela lite på facebook sen går jag nog och lägger mej.
sov gott,
/michaela

JOBBIG NATT.

igår gick jag och lade mej redan vid 10 tror jag klockan var,hade så ont i ryggen så tänkte att det kanske skulle bli bättre om jag fick sova lite.men inte då.vaknade halv 12 av att jag hade svårt att andas och det gjorde bara ondare och ondare i ryggen och magen.gick ner och tog en ipren men ingenting blev bättre,mamma märkte att jag inte alls mådde bra så hon ringde till falu lasarett och dom tyckte att jag skulle komma dit direkt.så det vara bara att masa sej upp ur sängen och åka,var framme där runt halv 1.efter EKG,blodprover,väntan och undersökningar så fick vi till slut åka hem.var hemma 5 på morgonen så fick sova nästan två timmar innan klockan ringde och det var dax för skola.
skoldagen gick finfint,riktigt roligt på profilen idag faktiskt.
efter skolan gick jag med isac hem,sover här inatt :-DDD  U N D E R B A R T !
han åkte nyss iväg på träning så jag ska roa mej med en film och kanske jag går till hemköp och köper choklad.tänk er en marabou mjölkchoklad liksom?inte helt fel va.haha.
trevlig helg på er!
puss/michaela

MICHAELA VILL HA:


*peacelinne
*wezc t-shirt
*vindjacka
*bikiini
*bikiini  (dom är väldigt lika men kan inte bestämma vilken jag vill ha)
*tubtopp
*jeansshorts
*bh
nu vill jag ha pengarpengarpengar så jag kan beställa!

LEDSEN FLICKA.

hemma nu och jag saknar honom redan..
vi har inte sovit med varandra på 3dagar och det är hemskt kan jag lova,liksom i vanliga fall så sover vi med varandra nästan hela veckorna. och vadå det kan vara bra att vara ifrån varandra lite? det är det så fan inte!
men förhoppningsvis så sover jag hos honom imorgon och på lördag,om jag nu får då... men det borde jag få!

jag har sjukt ont i ryggen,har ingen aning om vad jag gjort.har nästan inte sovit någonting inatt pga av det,hoppas det blir bättre tonight.
nu ska jag kika om jag hittar nå snygga kläder och en ny bikiini,är trött på mina kläder jag vill ha nyttnyttnytt.
puss/michaela

HOS VÄRLDENS BÄSTA!!

sitter hemma hos älskling,njuter av varje sekund jag är här,och med honom!
just nu duschar han,sen pratade han om att vi skullle gå och äta pizza.
blir väll antagligen hämtad sen...
kanske blir ett inlägg senare ikväll.
/michaela

'

just nu känns det mesta bara så värdelöst.
jag vet inte vad det är,kanske är det bara jag?
jag hatar verkligen när det ska vara såhär.
men då har jag älskling som alltid finns vid min sida.
han gör alltid så gott han kan.
han är verkligen det bästa jag har.


NY HEADER...IGEN!

hej alla vackra skönheter!
har nyss setat och jobbat med bloggen jeekis och jag,hon fick hjälpa mej lite för jag hade ingen aning om hur jag vela ha den.efter lite småkrångel och irritationer så blev resultatet helt okej tycker jag.
i övrigt så rusade skolan iväg i en rasande fart idag,följde med isac hem efter skolan.åkte hem runt halv 6 tiden,
pratade lite med familjemedlemmarna som var hemma.nu väntar jag på att klockan ska springa iväg och bli runt 10 då älskling kommer till mej.Nationella i engelska imorgon,kan verkligen behöva ett lycka till!
nu ska jag slita mej från datorn,gå ut till jeekis som väntar på mej & sen visar det sej vad kvällen har att bjuda på.
puss/michaela


DAGENS TÄVLING

åkte ju till falun idag och tävlade,i LDn glömde jag bort hinder nummer 3 så ja det var ju mitt fel. i LCn var hon jättefin och slutade med en utanför placering.ganska nöjd med dagen,tur att jag har en ponny som alltid ställer upp iaf!

älskling är här,ska snart kika film och sova.
puss/michaela


HELG IGEEEN!

äntligen är det helg igen, fast jag kan inte direkt klaga på denna skolvecka.
blev inget bloggande för min del igår,hade ingen ork för det men idag har jag lust att skriva lite.fast jag har liksom inget intressant att skriva om,det är bara det vanliga.typ vad jag har gjort på dagen,vad som komma skall,osv..
så om ni har något ni vill veta om mej eller om ni vet något jag kan blogga om så skicka en kommentar ((:
jag börjar nämligen tröttna på att blogga om samma saker och ingenting.
aja nu får det bli ett vanligt tråkigt inlägg;
inatt sover jag hemma hos älskling,han ska iväg på fotbollsmatch imorgon.DALKURD-VÄSTERÅS,lycka till nu grabbar! för min del imorgon så kommer jag att spendera en hel del tid i stallet,måste förbereda inför tävlingen på söndag.
isac åkte nyss iväg på träning&kommer hem vid 10,så jag vet inte vad jag ska hitta på att göra medans han är borta.har ingen lust att sitta framför datorn och kolla film direkt,men får väll gå en promenix med pebbles.
jag gör nog det nu påengång,kommer säkert ett inlägg senare eller så hörs vi imorgon!
puss/michaela

Utkast: Mars 10, 2010

hejhej hemskt mycket hej.
skoladagen rusade iväg i en väldans fart,som sagt så åkte vi till falun med klassen.teatern var värdelös,och den höll på i 2½ timme,menmen. när det var slut tog vi bussen hem till hedemora igen,älskling och jag gick hem till honom. mamma kom och hämtade mej nästan direkt så bar det av hemmåt.halv 5 skjutsade vi bella på fotbollsträning och jag och mamma tog oss en kopp varm choklad på fiket.

senare runt 7 tiden om elena och hennes kille hem till oss och åt mat,vi käkade tacos för att ha det lte mys.satt och pratade ganska länge men sen skulle dom åka och jag fick skjuts till isac.så nu sitter jag här och väntar på att han ska komma hem från träningen.asså vad har det blivit för fel på hans dator? det går hur segt som hellst och den som alltid har gått så sjukt fort.som vanligt så kommer han att säga att det är jag som har haft sönder den och att den alltid blir såhär  när jag har setat vid den,haha. nej nu ska jag sluta sitta här och skriva,jag ska kolla på my sisters keeper som min kära storasyster tippsat mej om.

puss/michaela


TISDAG'

hej alla söta!
skolan rullade på i en väldans fart idag,skönt.
när jag kom hem fick jag inte mycket gjort,allting var som vanligt. efter en stund frågade jag isac om jag fick sova hos honom idag och det fick jag,tack vad snällt. så jag packade väll ihop lite grejer och åkte sen, sitter här nu men isac är inte hemma.han drog när jag kom,han är med pelle och gurra.vet inte när han kommer hem,blir väll ikväll någongång så jag får roa mej själv.har laddat ner två filmer jag ska se,måste ju göra något för att fördröja tiden.nejdå men jag är ganska trött och mår lite halvdåligt så det blir mys med film.
nejmen har man sett,nu är filmen klar så dax att trycka på play.
puss/michaela

why what's going on-the roots

okej isac jag måste erkänna att jag tycker om låten ;>
just nu känner jag att jag verkligen vill åka härifrån,tillsammans med isac,spelar ingen roll vart. jag vill bara bort,bortbortbort tillsammans med honom.det skulle vara så jävla underbart.men jag vet att en vacker dag kommer vi åka,bort härifrån.

skolan idag har vart hur seg som hellst,tio minuter var som en timme.men iallafall till slut så var första skoldagen avklarad denna vecka.onsdag blir en skön dag,åker iväg med klassen till falun för att kolla teater. haha ganska roligt att åka iväg och göra saker med 9E kan jag lova ((;
efter skolan åkte jag hem,åt lite mat och lade mej i soffan.följde med till min låtsaspappas mamma,såg att isac stog ute och väntade på skjuts så jag sprang till honom och pratade en stund.sen åkte han och jag gick tillbaka,mamma och jag åkte och hämtade jeka.vidare till affären för att handla lite och sen hem till datorn.
ikväll vet jag inte vad jag ska göra,jag vet bara att jag längtar jävligt mycket efter sol,värme,stranden med allt folk,bikiini,steka och bli brun med linnéa,ah sommaren helt enkelt!
nu ska jag spela mitt favoritspel på facebook,haha.
puss/michaela






SKOLDAX..

godmorgon!
sorry för att jag inte bloggade något igår men jag var helt död och låg bara i sängen och tittade på film med älskling.
dehär lovet slutade riktigt bra kan jag säga.

well, jag vaknade nyss,gick upp och fixade mej. ska väcka isac nu snart,sen bär det av mot skolan om en stund.
puss/michaela

NU/DÅ/SEN?

TJABBA!
sov ganska länge idag,vaknade av att mammas telefon ringde..
gick upp och åt frukost med familjen och tog mej sen en dusch. klädde på mej och blåste håret,sen har jag bara tagit det lugnt. isac hade match idag,Skiljebo-Dalkurd. tyvärr så vann Skiljebo med 4-2,suurt : (
nej nu måste jag kila iväg,har lite grejer jag måste fixa innan jag ska åka till isac,sover där inatt.
puss/michaela

BILDER FRÅN BACKEN!












avslutar med den drogade bilden på mamma ;>

MIDNATTSSLALOM 2010!

vaknade upp bredivd älskling,myys!
gick in och åt frukost sen tog vi oss en promenad i det fina vädret, härligt att solen börjar komma tillbaka och jag börjar få vårkänslor i kroppen,underbart.
han åkte hem efter ett tag,alltid lika tråkigt men jag vet ju att vi ses snart igen så.
nu sitter jag hemma med en massa kläder känns det som,fast egentligen är det inte mycket alls. jag,bella,emilia,hennes kille,mamma och hennes kompis som är emilias mamma ska åka till garpenberg på midnattsslalom,hoppas på att det kommer bli roligt. men att se min mamma komma nersusandes för backen på ett par slalomskidor kan få en att skratta hela kvällen :-D
nu ska jag gå och fixa det sista sen ska vi åka,
puss/michaela




love you.


STOOOORA BOKSTÄVER!!11

HEJ IGEN.
KOM NYSS HEM FRÅN ISAC,VI HAR INTE GJORT DIREKT MYCKET. FJUTTRIK KOM TILL OSS ETT TAG IAF,GICK TILL ISACS MAMMAS JOBB OCH HÄMTADE PENGAR SEN HEM IGEN. HAR BARA LEGAT I SÄNGEN OCH SLAPPAT,ÄTIT BULLAR,PRATAT OCH HALVSOVIT.DET HAR NÄSTAN VART SOM EN SÖNDAG,ELLER NEJ DET ÄR FÖR MYCKET FÖR ATT VARA EN SÖNDAG,HAHA.
VARFÖR JAG SKRIVER MED STORA BOKSTÄVER HAR JAG INGEN ANING OM.LITE OMVÄXLING SKADAR VÄLL ALDRIG,ELLER?
SENARE SKA JAG GÅ OCH MÖTA ISAC SOM KOMMER GÅENDE FRÅN RÄTT PRIS PÅVÄG HIT. NU SKA JAG SNART GÅ OCH TA MEJ EN LÅNG VARM DUSCH, SEN BLIR DET FÖRMODLIGEN TV ELLER KANSKE JAG SKA TA OCH LÄSA BOKEN SÅ JAG BLIR KLAR MED DEN SNART!
PUSS/MICHAELA


TORSDAG VÄLL ?

tjabba!
luftslottet som sprängdes var hur bra som hellst,tur jag har som kan se den hur många gånger jag vill eftersom mamma köpte den,hehe.
vaknade tidigt idag,tror klockan var runt halv 10. låg kvar i sängen ett tag sen var det bara att masa sej upp och äta. fixade iordning mej lite och fick sen skjuts av mamma till min älskling,uunderbart!
sen jag kom hit har vi kikat film,pratat och såklart myst.filmen vet jag inte vad den hette men bra var den iaf.
senare vet jag inte vad som händer,isac ska iväg på träning men får se om han kanske skulle sova hos mej.jag hoppas på det. nu ska jag gå och äta ett äpple och umgås med filur,
puss/michaela

ÅH SÅÅÅÅ TRÅKIGT MAN KAN HA!

vaknade upp bredvid min fina älskling,låg kvar i sängen och myste ett tag sen blev det frukost.
vi bestämde oss för att vi skulle baka,och eftersom det inte fanns några ägg så fick det bli chokladbollskaka,låter inte direkt gott och det var det inte heller. men jag vet att jeka alltid har velat gjort en sån så jag vela pröva,hon är galen i chokladbollar.
pappa gjorde makaroner och korv som vi sen åt,blev superduper mätta så gick till sängen och låg där ett tag.
senare var det dax att åka till mamma,packade ihop oss i bilen och åkte. släppte av isac vid honom gjorde vi oxå.

tog reda på all tvätt när jag kom hit,boooring. har typ inte gjort någonting sen jag kom hit, tittat på tv och målat naglarna,ååh så roligt -.-
senare ikväll ska jag och familjen här titta på luftslottet som sprängdes,dom hade köpt den idag.
just nu är jag irriterad över något som jag inte ens vet om,vill bara lägga mej och sova och hoppas på en bättre dag imorgon!
hejdå/michaela


TRÖJAN,TACK ÄLSKLING!



IDAG TISDAG:

isac&jag tog sovmoron idag,riktigt skönt. första morgonen vi fått sova på på hela lovet.
gick upp och åt frukost,klädde på oss och tog det lugnt bara. vid 13 tiden åkte vi in till stan,är hos isac nu.
vi får väll se vad dagen har att bjuda på,blir iaf att sova hos mej inatt igen.
nu får jag veta att vi ska baka bullar,måste kila och hjälpa till.
puss/michaela

GÅRDAGEN'

vaknade av att klockan ringde tidigt tidigt.jag,isac,rebecka,alex och hans mamma åkte till västerås,wooho!
vi lämnade hedemora runt halv 8 tiden och jag vet inte vad klockan var när vi var framme vid IKEA för jag struntade helt i vad klockan var.
iaf så först stannade vi vid mcdonalds och åt frukost,första gången jag äter frukost där.vidare till IKEA,sen ett stort shopping ställe med massa affärer,hittade lite kläder jag skulle vilja ha men hade inte så mycket pengar så blev inget köpt där. åkte vidare in till centrum där vi skulle in på en affär som hette New yorker, jag kan rekomendera den affären,riktigt billiga kläder och vissa plagg är skit snygga.liksom en hoodtröja för 160-200kr,byxor 150kr,underkläder 50kr. låter kanske som om att det är B kläder om man kollar priserna men så äre inte.
isac köpte sej en ny jacka där och en ny tröja,skitsnygga!
vidare till Bikbok sen,bästa affären enligt mej. jag fick en hoodtröja av älskling,tacktacktack! hittade även en sjukt fin tunika som jag helt klart hade köpt om jag hade mer pengar,så blir att köpa den nästa gång eller om jag beställer den.
vid 15 lämnade vi västerås och åkte hemmåt mot hedemora.
kom hem till isac,blev att lägga sej i sängen en stund. pappa kom och hämtade mej en timme senare,isac åkte på träning men efter det kom han hem till mej.vi tog oss en dusch sen blev det att lägga sej i sängen och sova,shit vad trötta vi var men oj vilken kanondag vi haft! måste göras om tycker jag :-))
jag tycker verkligen om att vara med isacs familj,dom är så nedrans roliga och så snälla.

RSS 2.0