kvällsinlägg

kan passa på att slänga upp ett inlägg medans isac spelar ett game eller vafan det heter : o vi har iallafall nyss duschat,kollade på en film innan det,sen har vi inte hunnit gjort så mycket mer än,pratat lite har vi även oxå hunnit med (: imorgon blir det att cykla hem tidigt igen,men det gör inte så mycket för isac skulle ut och springa så han skulle oxå upp ganska tidigt! aja jag har inte så mycket mer att säga faktiskt. godnatt /michaela

NÅGONTING BLABLABA

har precis kommit hem till isac, känns skönt att vara här.
vad vi ska hitta på har jag ingen aning om,vet bara att jag inte tänker sitta här framför datorn,tänker umgås med  honom nu så hejdå!

/michaela

ONSDAG 28/7





BLOGGENS UTSEENDÉ ? BÄTTRE

har fixat headern nu,bättre än den förra iallafall!

för övrigt så kom jag hem för ett tag sen,var och sprang på berget med mamma och grannarna.för min och martinas del blev det 5km,duktigt gjort.
nu ska jag kila iväg,antar att det blir tv och sen läsa min (mammas) superbra bok : GE ALDRIG UPP!

/michaela

!

I feel sick,I feel empty,I'm cry and I hate this.
please tell me what I should do to be the most important thing in you're life.


dehär är inte vad jag vill

vaknade imorse av att mamma ringde och frågade om jag kunde följa med henne till expert,klockan var 11 så det var väll ganska okej att gå upp. kikade även in på next,50% rea = nice! fick med mej två jeans och en supermysig kofta. åkte till stallet när jag kom hem,gick ganska bra.hem och sen in i duschen,hann vara med jeka ett tag innan hon stack iväg med robin. jaja hon kommer förmodligen hem ikväll,vilket jag hoppas på,vill inte vara ensam just nu.
jag har inte den störtsa orken till att blogga så jag tror jag avslutar här.
ni får ha det så himlans bra!

/michaela

MÅNDAG, bra start på veckan.

vilken dag..
har vart i stallet hos hästen,hovslagarn var där så nu har hon nya skor. åkte hem och käkade mat,kyckling och strips! efter det duschade jag och sen satte jag mej här,finns inte så mycket att göra.
ikväll kommer iallafall rebecka och hämtar mej,ska umgås med henne ett tag!(L)
sen vet jag inte vad som händer,ingen aning.. önskar att min mobil kunde börja fungera igen!
ska kila iväg nu,vi hörs,men antagligen inte mer idag!

/michaela

HEADERN? HERREGUD.

fråga mej inte vad jag gjort med min header,jag har ingen aning. inte fan blev det fint iallafall,men skitsamma.
sitter här framför datorn och ugglar,klockan är halv 11 och det är söndag kväll,vafan ska man göra? tror jag ska kila upp och kolla på tv och sen blir det sängen.ska försöka sova ett tag imorgon hade jag tänkt,har gått upp ganska tidigt dessa dagar sedan i onsdags med tanke på hästen.. jag har då beslutat mej för att dedär med egen häst tror jag inte är något för mej!
aja jag ska kila iväg till tvn nu,
/michaela


ingen mobil för tillfället.

okej jag märkte dagen efter att det inte alls var gratis att blogga och skit från mobilen.så nu har mitt abbonemang fuckat ur så kan inte smsa eller ringa,så om jag inte svarar på sms så vet ni nu varför. vet inte hur länge det kommer vara så,men mamma ska ringa comviq imorgon annars så kommer det nog börja fungera under denna vecka.. men jag har den med mej så ni kan ringa om det e något.

satt inte vid datorn igår så därför jag inte bloggade.men jag var iaf i stallet,lyckades flyga av när bella och jag var ute och red,duschade och åkte till isac,cyklade hem sen på kvällen.

idag har jag inte gjort mycket alls,vaknade vid halv 11 så gick in och åt frukost med familjen.eller a inte med mamma och jeka för dom var icke hemma. efter det bytte jag om till ridkläder och åkte till stallet,kom hem vid tre tiden.duschade och käkade mat,satte mej framför tvn och kollade på gamla astrid lindgren filmer som gick. sen nu sitter jag här framför datorn. det som inte skulle bli en kväll hemma kommer att bli det iallfall...
har inget mer att skriva nu,vi hörs!

/michaela

bloggning från mobilen!

tja! sitter i soffan med min kära syster och kikar tv.första gången jag bloggar från mobilen,ballt.haha.nej men jag har alltid trott att det ska kosta så jävla mycket men detta var ju gratis,det gillas! kanske blir ett inlägg senare,vi får se.trevligt kväll på er! /michaela

bilder;








haha






DAGENS;




riverside motherfucker

hallå där!
cyklade upp till isac igårkväll och sov där tills idag.när klockan var halv 4 lyckades jag somna,vi kollade på en superbra film men jag minns inte vad den hette.den handlade iallfall om en kille som var 12 år som lärde sej kung fu av en vuxen kille som han träffade när han flyttade till kina (om jag minns rätt) med sin mamma. aja den var iaf superbra!
imorse klockan 11 var jag tvungen att smyga upp ur sängen så jag inte skulle väcka isac,jag var tvungen att cykla hem så jag skulle hinna med att rida hästen.idag gick det faktiskt bra i stallet,ingen häst som ställde sej på bakbenen,framsteg,wohoo.
när jag kom hem käkade jag mat och sen duschen,fixade lite för jag hade så jävla tråkigt.
kollade på tv,tog lite kort och sen blev det faktiskt datorn så nu sitter jag här.lyssnar på musik,kikar bloggar,facebook och blalblabla.. (:
ajaa jag ska dra mej,
vi hörs!

/michaela

TORSDAG EFTERMIDDAG/KVÄLL.

hade ingen tid till bloggning igår men gjorde inte direkt mycket heller. var i stallet, åt mat,kollade på bio och isac sov här,någe mer gjorde jag icke.

idag blev isac och jag väckta, ogillas! han gick hem och jag åkte till stallet, efter det kom jag hem och åt mat, sen har jag inte gjort någonting typ. följde med mamma och roger till expert en sväng, stod och drömde mej bort bland alla datorer och mobiler. jaja fyller ju år om exakt en månad så,kan ju alltid hoppas. efter det var jag snäll och gjorde min syster sällskap fram och tillbaka till stallet för hon hade glömt sin mobil..
nu sitter jag här hemma framför datorn,vill åka och sova hos isac men det blir väll antagligen inte av eftersom jag måste vara barnvakt åt min syster som börjar sjuan,surt!
aja jag orkar inte skriva nu,
ha det bra.

/michaela


WAKA WAKA

är kvar hemma hos isac,sover här en natt till. imorgonbitti klockan 11 kommer mamma och hämtar mej för att frånochmed imorgon så ska jag ta hand om sally (hästen) tills nästa söndag. och för att jag ska hinna med både stall,käk och bio så måste jag dra hem så pass tidigt. ska nämligen kolla på eclipse i borlänge imorgon 18:15!
har hört att vissa tycker den är bra och andra tycker den är kass,men jag hoppas på att den är bra.moster jobbade eftermiddag så hon kunde inte följa med och kolla,boring.
om en liten stund ska jag träffa rebecka,har inte träffat henne sen hon drog till danmark ju.får passa på att umgås lite nu för imorgon åker hon till strängnäs i några dagar.
kanske blir ännu en uppdatering senare,det visar sej.



/michaela

TISDAG

sorry för att jag inte bloggade något igår men jag var inte hemma på hela dagen.
mamma,bella,jekis och jag åkte iväg upp mot rättvik och gjorde grejs under vägen dit,första stoppet var glass på donken i borlänge -> lager 70 och dom andra affärerna där i insjön -> köpte knäckebröd där dom tillverkar det ( väldigt roligt,eller inte) -> restaurang i leksand -> sommar rodel i rättvik -> långa bron vid siljan -> glass -> trav (hästen våran kom 6:a,great) ->  blev avsläppt hos isac och dom andra åkte hem. klockan var sisådär tio över 11 på kvällen när jag kom till isac, kollade på smallville avsnitt och somnade som två jag vet inte vad.

idag är det tisdag och jag har sovit som en stock inatt,bara så ni vet. nejdå, men vi vaknade vid 11 tiden och låg kvar i sängen ett tag.isac kunde inte somna om så han gick upp och installerade WOW på datorn,nörd han kommer bli igen. när han fixat klart dedär käkade vi frukost och duschade,klädde på oss och sen har det inte hänt så mycket mer. ska ringa till mamma om en stund och höra om jag kan sova här en natt till ! tror inte det ska vara några problem.
jajaj jag har nog ingenting mer att berätta nu,vi hörs!

/michaela

TILLBAKA I HAMRE

vaknade vid 11 imorse,smög upp ur sängen för att inte väcka isac.duschade och började plocka ihop alla mina saker som jag haft med mej till pappa,det var dax att åka hem till mamma på eftermiddagen.
läggde mej bredvid älskling ett tag i sängen,vi gick upp och hjälpte pappa med maten lite senare då han skulle åka in till stan och lämna sara på jobbet. idag fick det bli spagetti&köttfärssås, efter maten plockade vi ihop lite på rummet och sen var klockan redan halv 4 och dax att åka.

hemma hos mamma hände inte mycket, satt ute på altanen och pratade lite,åt jordgubbar och om en stund ska vi åka iväg och roger ska visa oss ett matställe.
nu vet jag inte vad jag mer ska skriva,så avslutar här.
ha det bra!

/michaela

FILMTIPS1

hade tänkt att jag skulle tipsa er om en kanon bra film,enligt mej.
jag tänker inte ge mej in på att börja förklara vad filmen handlar om för jag är sämst när det gäller att förklara saker. jag tycker iallafall att ni ska se denna film:save the last dance 2. haha vore kanske smart att kolla ettan först: save the last dance.


;*


ÄNNU EN SOLIG DAG

passar på att skriva ett inlägg medans jag är hos isac och inte har någonting för mej.
igår kom han hem, pappa skjutsade in mej till stan till halv 5 så jag kunde möta honom när han kom med bussen.
underbart det var att se honom igen! har ju inte direkt umgåtts på nästan 2 veckor. iallafall så gick vi hem till honom,pratade med hans mamma lite och bara tog det lugnt.åkte hem till mej senare,tog cykeln till sjön och badade,älskar att bada på kvällen för det är ju då det är som varmast i vattnet.efter badet cyklade vi tillbaka och kollade på CSI och sen blev det film på rummet, she's the man.så jävla skön film!

vaknade vid 12 idag, hjälpte sara att steka pannkakor så vi kunde äta någongång. efter maten plockade vi ihop lite på rummet och åkte sen med sara in till stan.så nu är vi hemma hos isac. det är ju fint väder ute och jag är inte så sugen på att sitta inne så funderar på att gå en promenad med pebbels.
aja vi hörs.
/michaela

psst,rebecka kan du komma hem nu.saknar dej faktiskt!

COLD KISSES

klockan har nydligen passerat 12 tiden,sitter hemma hos isac.skönt att han kommer hem imorgon,som jag längtat!
om sisådär 1½ timme ska jag vandra ner till tågstationen och möta jekiis som kommer hem från stockholm,sedan blir vi hämtade av sara.men innan det ska jag försöka få tag på linnéa så jag kan gå och hämta mina grejer som jag glömt.
ikväll vankas det grillning i turboskogen,namnam. blir nog bara en lugn dag hemma,bättra på brännan kanske inte vore helt fel nu när det är fint väder :>
nu är det nog dax att klä på sej och ta tag i denna dag,
tjingeling!



puss/michaela

MITT I NATTEN,NÄSTAN IAF ;-)

klockan slog precis 00:58 och jag är inte sådär supertrött men inte heller superpigg,haha.
denna kväll har mest bestått av filmtittning,först såg jag american pie presents beta house och sen tzatsiki morsan&polisen.
imorgon kommer jeka hem,och jag ska möta henne vid tåget om hon kommer ihåg att höra av sej men det tror jag nog hon gör.sen blir det nog att åka hem och ta det lugnt,kanske bada och sola om vädret blivit bättre.fan vad det har regnat ikväll alltså! menmen det är dax att borsta tänderna,prata lite med älskling och sen sova.

godnatt/michaela

HOS MAMMA OCH HÄLSAR PÅ

klockan är 09:54 och jag är vaken,tidigaste morgonen på länge! var meningen att jag skulle hem hit till mamma bara för att skriva ut en biljett till karlstad för jag skulle egentligen ha åkt dit imorgon men plötsligt blev det ändrade planer och jag stannar hemma.men jag åkte hit och hälsade på en liten sväng iaf.
kan ju passa på och berätta lite vad jag gjort dessa dagar som jag inte kunna blogga på.
i lördags var vi till leksand sommarland,vilket var ganska roligt.först var det dåligt väder men sen blev det stekande sol och då blidde det skönt. sen har jag badat och solat i mängder,så fort det är sol ute så lägger jag mej på altanen och steker,så jävla skönt.fast igår lyckades jag bränna mej på ryggen så jag tror det är dax att ta det lite lugnt.har även vart till justen i säter och badat med pappa,sara och felicia.kan lägga upp lite bilder från det. nu vet jag inte mer vad jag ska berätta,men vi hörs nästa gång jag får tag på en dator :)
/michaela










HFOSAFHASMFCAFJA

sitter hemma hos isac totally alone. för ungefär 3min sen drog han iväg till borlänge för att sedan ta bussen därifrån till karlstad.... hoppas han får det skoj.
vad jag ska göra idag har jag ingen aning om,blir säkerkligen bara att vara hemma.
och eftersom isac drog nu så kommer jag ju inte vara här hemma något och det menas med ingen dator så ingen bloggning. ah jag vet inte riktigt vad jag ska skriva,är ganska trött eftersom jag vart vaken hela natten med isac.eller fick en timmes sömn,alltid någonting.
pappa kommer snart och hämtar mej så jag ska ta och avsluta.
ni får ha det bra!
/michalea


UR BALANS

jag vet att jag inte är världens bästa person,jag vet det.
men jag vill nog faktiskt inte vara det heller.
liksom perfekt? nä jag tror faktiskt inte det.

men i just dina ögon önskar jag att jag vore det,perfekt.


DET SNURRAR I MIN SKALLE

är hemma hos isac så passar på att blogga om vad jag gjort dom här dagarna.
måndag:åkte till västerås med mamma och syskonen,skulle ta "modell bilder". fyfan jag blev inte nöjd med någon bild men kanske slänger upp någon bild sen när jag kommer tillbaka till mamma för det är där bilderna finns.
shoppade lite oxå,fick med mej två tunikor,t-shirt,shorts,armband och inget mer tror jag.kom hem vid 10 på kvällen och då åkte vi ut till pappa.

tisdag: jag var bara hemma då tror jag?jo om jag minns rätt så var jag hemma hela dagen.

onsdag:åkte till rebecka vid halv 3 tiden,skulle ta bussen till borlänge men det kom ingen buss så vi gick till söttan och köpte godis.gick till hönsan och sen vandrade vi runt lite på stan.sen skjutsade hon mej till isac. pratade och umgicks med honom sen åkte jag hem.

torsdag: idag alltså! vaknade och gick upp och började fixa iordning mej lite.vid 1 tiden skjutsade pappa in mej till isac,vi gick och badade i hönsan,kollat på film,pratat,han gick ut och sprang sen drog han ut och jag sitter här.
sover här inatt,imorgon åker han till karlstad och är borta till nästan torsdag och rebecka åker till danmark på söndag :( jaja det får fungera på något vis.
nu har jag nog ingenting mer att berätta,kanske får lust att skriva något sen det visar sej väll.
ha en trevlig kväll!
/michaela

BARA SÅ ATT NI VET

jag är hos pappa och kommer inte åt någon dator så därför jag inte bloggar,men så fort jag har tillgång till en så ska jag blogga och det lovar jag.just nu har jag inte tid för jag blir hämtad nu så måste springa ut.
tjao!

SÖNDAG

trött tjej här kan jag lova, har nästan inte sovit någonting inatt. isac&jag lade oss ute i mitt hus först,efter kanske 2timmar gav vi upp för det var alldellens för varmt.och eftersom bella inte var hemma och jag vet att hennes rum är svalare än mitt så vandrade vi dit.det var väll lite bättre bara det att hon har ju en 90säng,så det blev ju ganska varmt att ligga två i den.så jag fick gå och hämta tältsängen och ligga i den,tills isac väckte mej och frågade om jag kunde lägga mej bredvid honom för han frös.haha,sen så kunde vi sova tills det blev morgon.
kikade lite tv,duschade,åt frukost,tog cykeln till hönsan och badade.nu är vi hemma hos isac,om vädret blir lite bättre så går vi nog till hönsan igen,vi får se. vill iallfall umgås med honom nu innan han åker till göteborg! :(
aja ska kila nu,ha det bra.
puss/michaela

SOLEN SKINER SOM FAN IDAG

blev inte att åka ut till pappa igår nå, istället gick vi till hönsan och badade.träffade på massa folk,och jag blev tvingad att hoppa från tvåan :( fan vad ont det gjorde i händerna,och tappade bikiinin gjorde jag oxå.
vi följde med linnéa,andreas och linus ut till backa för att grilla,tog sin tid innan det blev klart men gott blev det då.
blev hämtade runt 22 tiden,isac och jag åkte hem till mej och badade i poolen och gjorde sen roger sällskap framför tvn ett tag.

vaknade klockan 12 imorse,gick in och åt frukost sen skjutsade roger upp oss till isac.så nu ska vi gå till hönsan och baaaaaada! :D
puss/michaela

psst,rebecka jag saknar dej!

GODMORGON

idag säger jag grattis till min helt otroligt underbara låtsasmamma! jag hoppas att du får en jättebra dag,du har då vädret på din sida iallafall : )) så snart kommer sara och hämtar upp mej och isac,så följer vi med ut dit en sväng och fikar.sen vet jag inte vad som händer,ska iallafall umgås med älsking. 17månader idag! (L)
jag älskar dej så otroligt mycket,du är det bästa som någonsin hänt mej,ingenting är som du och jag.
nu ska jag kila iväg för sara kommer snart,
puss/michaela


TORKA TÅRARNA

kvällen igår bestod mest bara av mys framför tvn med älskling.kollade först på en jättebra film på datorn,edward i twilight filmerna var huvudrollen. visst heter han edward?haha aja skitsamma tror ni fattar vem jag menar iallafall.det var verkligen en superbra film,om jag minns vad den hette så skulle jag lätt ha rekomenderat den.
efter det var det film på tvn som gällde,två filmer som handlade om samma sak,mordutredningar.när vi kollat klart gick vi och sov,sov i isacs mammas säng för hon jobbade natt.mycket skönare att ligga två stycken i en dubbelsäng än i en 90 säng. imorse vid halv 11 kom hon hem så då traskade vi in på isacs rum och fortsatte sova där.när klockan var halv 2 var vi båda vakna.isac har lagat sin dator nästan hela dagen,råkade pajja igårkväll.på eftermiddagen kom roger och hämtade oss,åkte hem och åt mat,gick ut i huset och vilade ett tag,frågade roger om jag kunde sova hos isac igen men det fick jag inte.isac vela inte sova kvar hos mej så jag följde med honom en bit på vägen.fyfan vad jag hatar att säga hejdå..
nu sitter jag här och gör ingenting.bella sover borta från idag till på söndag,hoppas hon får det roligt!
menmen,ska avsluta dehär inlägget nu.

/michaela


RSS 2.0